Bogo_Chelsea, GułA- sry ale po co się tu tak udzielacie?? Nie znacie Realu, nie śledzicie meczów na bieżąco....więc co możecie wiedzieć o piłkarzach, składzie, co będzie najlepsze, a co nie??Sergio-> mi chodziło jak dla mnie by było najlepiej, nie, że Pellegrini tak ustawia, z tym skrzydłowymi, którzy ciągle dośrodkowują, przecież wiemy jak grał jego Villarreal, a teraz jak gra Real. Po prostu inaczej patrzymy na futbol:)---------------------A jaką ja taktykę proponuję?? Proszę bardzo: 1---------------------------------- 2 34 5---------------------------------- 6 7 8------------------------------------ 9 10 11----------------------------------4-3-3ewentualnie w środku:6 7 8
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!
real to wielki zbiór pedziów mam nadzieje ze te kupowanie gwiazd im na dobre nie wyjdzie w zasadzie to się teraz mogą pochwalić tylko gwiazdami
GułAMożesz mi wytłumaczyć co masz na myśli mówiąc "przewrażliwienie na zły real" ?Bogo_ChelseaJedynie co Kaka,Ronaldo,Benzema za dużą kasę Czyli co Chelsea,to też zbiór pedziów?
Gdyby nie Abramowicz to dzisiaj napewno bys nie kibicowal The Blues to jemu zawdzieczaja to gdzie teraz sa i o co walcza!
Czyli co Chelsea,to też zbiór pedziów?
Z wielkich gwiazd w Realu to tylko Kaka i CR9
za dużo jest tutaj cienkich pipek
Szkoda tylko ze Real zawsze walczyl o najwyzsze cele.. Chelsea niekoniecznieIlu im kibicow przybylo po przejeciu klubu przez ROMKA..
Widzisz tu mi chodzi raczej o faworyzowanie,swojej drużyny,co sam potwierdzasz,niż Twoje obrażanie Realu...