Autor Wątek: Manchester United  (Przeczytany 604522 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
Odp: !Manchester United!
« Odpowiedź #1520 dnia: Październik 23, 2011, 17:49:43 »
Tekst o wypisaniu się z klubu to co innego, odniosłem się jedynie do pierwszej linijki.

Nie wiem jakim cudem ale Evans na DevilPage prowadzi w klasyfikacji najlepszego piłkarza United w dzisiejszym meczu z MC
Jaja sobie robią. Taki Martin Atkinson już nie raz zostawał wybierany przez fanów Man of the Match spotkań z udziałem United.

ale na koniec sezonu traciła do nas 6 punktów
Dziewięć.
" border="0

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 14.05.2009r.
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #1521 dnia: Październik 23, 2011, 19:28:41 »
Co tu duzo opisywac, Silva pojechal cale United, doliczajac 2 sytuacje zmarnowane przed Edina Dzeko bo wtedy by bylo 8 ...
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #1522 dnia: Październik 23, 2011, 19:40:45 »
City dziś wychodziło prawie wszystko, a MU zagrało fatalnie dno i metr mułu
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1523 dnia: Październik 23, 2011, 19:49:32 »
Najbardziej niezrozumiałe jest to, że w pierwszej połowie to United grali w piłkę, a City... strzelili bramkę. Potem tragedia. Tak wysokie wymiary porażki nie są może zasłużone, wystarczyłoby w pełni to 1:3 albo 1:4, ale stało się. Może wyciągną z tego wnioski - a jeśli nie, to przynajmniej będzie wiadomo, z czym i z kim mamy do czynienia.
" border="0

Offline ExiTer

• Amator
  • *
  • Na forum od: 23.10.2011r.
« Odpowiedź #1524 dnia: Październik 23, 2011, 19:57:22 »
Ja już wiedziałem że coś będzie nie tak, a dokładnie to przy 6 kolejce MU zremisowało ze Stoke, potem tylko 2:0 z Noriwch oraz 1:1 z Liverpoolem, w meczu ze City stawiałem że będzie 1:3 ale takiego czegoś to ja się nie spodziewałem

Liczę na to że Manchester United pod okiem Sir Alexa Fergusona jeszcze w przyszłym meczu z Evertonem się poprawi

Offline Lukaszeq

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 07.05.2008r.
« Odpowiedź #1525 dnia: Październik 23, 2011, 20:10:28 »
Teraz puchar to Manchester powinien się odkuć na niżej notowanym rywalu. Może w końcu przypomną sobie jak się gra w piłkę, tak jak grali na początku sezonu bo równo z zaczęciem się LM coś ten silnik zaczął wysiadać.

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
« Odpowiedź #1526 dnia: Październik 23, 2011, 20:28:02 »
Ja już wiedziałem że coś będzie nie tak, a dokładnie to przy 6 kolejce MU zremisowało ze Stoke, potem tylko 2:0 z Noriwch oraz 1:1 z Liverpoolem, w meczu ze City stawiałem że będzie 1:3 ale takiego czegoś to ja się nie spodziewałem

Jeśli uważasz, że remis ze Stoke na wyjeździe jest zły, to gratuluje znajomości naszej drużyny. Każdy wie, że na wyjazdach gramy piach, Stoke to silna ekipa, więc remis jest bardzo dobrym wynikiem.. To samo mecz z Liverpoolem, remis to rewelacyjny wynik! Przecież wiemy, że Live to nie chłopcy do bicia, ale dobrzy piłkarze. Wynik 2:0 z Norwich, jak dla mnie był dobry, patrząc na nasze błędy w tamtym meczu jest dobrze. City jest po prostu w formie..

Liczę na to że Manchester United pod okiem Sir Alexa Fergusona jeszcze w przyszłym meczu z Evertonem się poprawi

Bez zmiany środkowych pomocników w zimę daleko nie zajdziemy w przyszłych sezonach. Nie wierz, że się poprawi, możemy nawet z Evertonem strzelić 4 gole, ale środkowa pomoc musi zostać zmieniona na lepszych piłkarzy! Z mocniejszymi drużynami będziemy nadal dostawać.

Najbardziej niezrozumiałe jest to, że w pierwszej połowie to United grali w piłkę, a City... strzelili bramkę.

Zgadzam się z tobą, w pierwszej połowy graliśmy znakomicie. Prawie cały czas byliśmy w 16 City, ładnie rozgrywaliśmy piłkę, lecz gol na 0:1 mnie bardzo zaskoczył. Jednak myślałem, że bramka na 1:1, 2:1 to tylko kwestia czasu. Gdyby nie czerwień dla Evans'a, mecz potoczyłby się pewnie inaczej.

Offline ExiTer

• Amator
  • *
« Odpowiedź #1527 dnia: Październik 23, 2011, 20:38:53 »
Bez zmiany środkowych pomocników w zimę daleko nie zajdziemy w przyszłych sezonach. Nie wierz, że się poprawi, możemy nawet z Evertonem strzelić 4 gole, ale środkowa pomoc musi zostać zmieniona na lepszych piłkarzy! Z mocniejszymi drużynami będziemy nadal dostawać.

Carrick był do dyspozycji a nie zagrał, przynajmniej Fletcher wystąpił ale szkoda że Giggs złapał kontuzje, rezultat był by inny

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1528 dnia: Październik 23, 2011, 21:12:38 »
Carrick był do dyspozycji a nie zagrał, przynajmniej Fletcher wystąpił ale szkoda że Giggs złapał kontuzje, rezultat był by inny

Carrick to też nie jest jakiś wybitny gracz, zagra od czasu do czasu lepszy mecz, ale to wszystko. :( Giggs by się przydał, ale niestety kontuzje nie omijają nas szerokim łukiem.
SAF poeksperymentował w składzie co nie dało rezultatu, szkoda.

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #1529 dnia: Październik 23, 2011, 21:45:14 »
Macie dobrego środkowego pomocnika ale jest kontuzjowany, Cleverly
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1530 dnia: Październik 23, 2011, 22:39:53 »
Macie dobrego środkowego pomocnika ale jest kontuzjowany, Cleverly

Przed kontuzją był dobry, dobrze rozgrywał piłkę, ale teraz po kontuzji.. hmm.. nikt nie wie jak będzie grał. Może się polepszyć albo pogorszyć. Oczywiście lepsze byłoby to pierwsze, ale Cleverley nam nie wystarczy. Nam potrzeba kogoś pokroju Sneijdera, Anderson gra piach, tak samo Fletcher. Trzymam jednak kciuki za młodego. (czyt. Cleverley'a)

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1531 dnia: Październik 23, 2011, 22:54:37 »
Paradoksalnie najgorszym punktem sezonu jak dotąd dla United był mecz z Arsenalem, a właściwie jego data. Otóż było to spotkanie sierpniowe, po którym widocznie Fergusonowi odbiło i osądził, że żadne wzmocnienia środka pola nie są mu potrzebne. Lekką ręką uciął negocjacje w sprawie Sneijdera, o których mówiło się, że i zawodnik chce, że kibice United chcą, że Moratti chce, ale Fergie nie. Była dobra okazja wyjąć Nasriego, a pojawiło się marudzenie, że za drogi i za słaby. Ta... Była kiedyś okazja kupić Silvę, tak samo się skończyło...

Fletcher nie grał przez kilka miesięcy. Jest akurat najbardziej usprawiedliwiony z tej całej zgrai.
" border="0

Offline pes666

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 25.09.2010r.
  • Polska Biało-Czerwoni !! Born in 1982 :)
« Odpowiedź #1532 dnia: Październik 24, 2011, 10:34:27 »
Paradoksalnie najgorszym punktem sezonu jak dotąd dla United był mecz z Arsenalem, a właściwie jego data. Otóż było to spotkanie sierpniowe, po którym widocznie Fergusonowi odbiło i osądził, że żadne wzmocnienia środka pola nie są mu potrzebne. Lekką ręką uciął negocjacje w sprawie Sneijdera, o których mówiło się, że i zawodnik chce, że kibice United chcą, że Moratti chce, ale Fergie nie. Była dobra okazja wyjąć Nasriego, a pojawiło się marudzenie, że za drogi i za słaby. Ta... Była kiedyś okazja kupić Silvę, tak samo się skończyło...
Fletcher nie grał przez kilka miesięcy. Jest akurat najbardziej usprawiedliwiony z tej całej zgrai.
Zgadzam sie w 100%. Ale to, że mogli wygrać 8:2 z Arsenalem i zarazem dopuścić do takiego meczu jak wczoraj to jest totalna abstrakcja dla mnie. Nie chcę krakać, ale jak będzie więcej błędów Fergusona wychodziło(świadomych lub nie) to MU będzie miało ciężko z obroną tytułu.
« Ostatnia zmiana: Październik 24, 2011, 10:41:53 wysłana przez pes666 »

Offline frogas12

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 25.02.2008r.
  • Glory Glory Man Utd!!!!! Forza LECH!!!!!
« Odpowiedź #1533 dnia: Październik 24, 2011, 11:01:55 »
zawsze mówiłem że nie ma miejsca dla evansa w Man..ten chłopak wogóle się nie rozwija dla mnie out z drużyny już dawno powinno tak być

Offline ExiTer

• Amator
  • *
« Odpowiedź #1534 dnia: Październik 24, 2011, 14:27:01 »
Środek Pola hmm.... SAF musi dobrze poszukać, szkoda że Sahin przeszedł do Realu, tak to by mógł przejść do MU ale nie wiem czy poradził by sobie w Anglii, może Kagawa ale lepszą opcją na początek by było jego wypożyczenie, jak się sprawi dobrze to się go kupi, jak źle to pójdzie z powrotem do Borussi

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1535 dnia: Październik 24, 2011, 14:41:27 »
Nie chcę krakać, ale jak będzie więcej błędów Fergusona wychodziło(świadomych lub nie) to MU będzie miało ciężko z obroną tytułu.
Najpewniej twoje przewidywania okażą się słuszne. Zresztą cała ta drużyna to totalna abstrakcja, drugiego takiego przypadku jak ten, który zauważyłeś nie znajdziesz nigdzie indziej.

Pocieszyć się można tym, że United po zaledwie 9 kolejkach mają już za sobą mecze z pięcioma potencjalnie najlepszymi drużynami w Anglii poza nimi samymi i wywalczyli 10 punktów na możliwych 15, czyli tragedii nie ma - no, może poza wynikiem z City... The Citizens mogą się jeszcze pogubić i na to trzeba liczyć, bo trzeba przyznać że United są przyzwyczajeni do sukcesów, dla większości zawodników Błękitnych wejście na szczyt będzie nowym doświadczeniem. Wczoraj byli niezaprzeczalnie lepsi. Trudno orzec, czy to dlatego, że w United po raz kolejny panowała plaga kontuzji, czy przez fatalną grę Evansa zakończoną czerwoną kartką, czy przez żałosną taktykę w końcówce meczu, która zakończyła się stratą trzech bramek w doliczonym czasie gry... Fenomen. Tak czy owak, to nieważne. Rozmiary porażki może nie są do końca sprawiedliwe, ale sprawiedliwości na tym świecie nie ma. No i może takie upokorzenie otworzy niektórym oczy i zdejmie z nich klapki. Klapki to się na stopach nosi.

Cytat: ExiTer
może Kagawa ale lepszą opcją na początek by było jego wypożyczenie, jak się sprawi dobrze to się go kupi, jak źle to pójdzie z powrotem do Borussi
Kagawa nie nadaje się do filozofii gry Manchesteru United.
" border="0

Offline ExiTer

• Amator
  • *
« Odpowiedź #1536 dnia: Październik 24, 2011, 18:41:38 »
No to nie ma innego wyjścia, będziemy musieli wyłożyć z 35 lub 40 baksów na Snejdera, jednak nie wiem czy to się uda, jeżeli nie to warto spróbować za taką samą cenę kupić Schwainstangera

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1537 dnia: Październik 24, 2011, 19:16:33 »
No to nie ma innego wyjścia, będziemy musieli wyłożyć z 35 lub 40 baksów na Snejdera, jednak nie wiem czy to się uda, jeżeli nie to warto spróbować za taką samą cenę kupić Schwainstangera

Jeb**m.

panowała plaga kontuzji, czy przez fatalną grę Evansa zakończoną czerwoną kartką

Po opanowaniu emocji przeanalizowałem wszystko, i myślę, że kartka Evansa nie jest winą tego wyniku. Graliśmy w 10, ale z Evansem było prawie to samo, powinni ruszyć du.., cały czas rozgrywali piłkę, Rooney miał kilka świetnych okazji do strzału, ale oczywiście musiał podać, bo SAF robi z niego pomocnika. No zaraz mnie szlag strzeli, Chicharito na przodzie gówno robi, to samo Welbeck.

Gdyby Rafael i Cleverley byli w formie, wynik byłby zupełnie inny. (oczywiście jakby nie mieli kontuzji)

Na pocieszenie.. (ha,ha)

Sir Alex Ferguson nie ma najmniejszych wątpliwości, że Manchesteru United wróci do gry po dotkliwej porażce z Manchesterem City (1:6).

Dzięki derbowemu zwycięstwu The Citizens powiększyli przewagę nad Czerwonymi Diabłami do pięciu punktów w ligowej tabeli. Sir Alex Ferguson zapowiada, że Manchester United jeszcze odzyska fotel lidera Premier League w tym sezonie.

– Musimy się pozbierać. Historią Manchesteru United jest „kolejny dzień”, więc na pewno się podniesiemy – powiedział Ferguson na łamach The Sun.

– Wrócimy do gry. Do stycznia wszystko powinno być dobrze. Zazwyczaj rozpędzamy się w drugiej połowie sezonu i tak też musi być tym razem. Zareagujemy na tę porażkę, co do tego nie mam wątpliwości.

Sir Alex Ferguson przyznał jednak, że Manchester United może mieć problem, jeśli o losach tytułu mistrza Anglii będzie decydował bilans bramkowy. Jak na razie najlepszym dorobkiem mogą pochwalić się piłkarze The Citizens (+26). Mniej okazale wygląda natomiast bilans Czerwonych Diabłów (+14).

– To efekt tej porażki. Różnica bramkowa może mieć znaczenie. W ostatnim sezonie mieliśmy najlepszy bilans, w ostatnich latach również byliśmy pod tym względem najlepsi, w tym roku może być jednak inaczej – dodał Ferguson.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1538 dnia: Październik 24, 2011, 19:44:01 »
To pocieszenie jest chyba lepsze:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Lolz.
" border="0

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #1539 dnia: Październik 24, 2011, 20:03:16 »
To pocieszenie jest chyba lepsze:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Lolz.

Prawdę mówiąc, to on powiedział prawdę. To, że nas rozgromili nie oznacza, że są lepszą drużyną od nas. Są gorszą i to o kilka lat świetlnych, wystarczy spojrzeć na ilość pucharów, i statystyki pomiędzy obiema drużynami. Każdy ma swoje zdanie, ale Mancini nie popadł w samochwałę i zachowuje zdrowy rozum.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #1539 dnia: Październik 24, 2011, 20:03:16 »