Ja już wiedziałem że coś będzie nie tak, a dokładnie to przy 6 kolejce MU zremisowało ze Stoke, potem tylko 2:0 z Noriwch oraz 1:1 z Liverpoolem, w meczu ze City stawiałem że będzie 1:3 ale takiego czegoś to ja się nie spodziewałem
Jeśli uważasz, że remis ze Stoke na wyjeździe jest zły, to gratuluje znajomości naszej drużyny. Każdy wie, że na wyjazdach gramy piach, Stoke to silna ekipa, więc remis jest bardzo dobrym wynikiem.. To samo mecz z Liverpoolem, remis to rewelacyjny wynik! Przecież wiemy, że Live to nie chłopcy do bicia, ale dobrzy piłkarze. Wynik 2:0 z Norwich, jak dla mnie był dobry, patrząc na nasze błędy w tamtym meczu jest dobrze. City jest po prostu w formie..
Liczę na to że Manchester United pod okiem Sir Alexa Fergusona jeszcze w przyszłym meczu z Evertonem się poprawi
Bez zmiany środkowych pomocników w zimę daleko nie zajdziemy w przyszłych sezonach. Nie wierz, że się poprawi, możemy nawet z Evertonem strzelić 4 gole, ale środkowa pomoc musi zostać zmieniona na lepszych piłkarzy! Z mocniejszymi drużynami będziemy nadal dostawać.
Najbardziej niezrozumiałe jest to, że w pierwszej połowie to United grali w piłkę, a City... strzelili bramkę.
Zgadzam się z tobą, w pierwszej połowy graliśmy znakomicie. Prawie cały czas byliśmy w 16 City, ładnie rozgrywaliśmy piłkę, lecz gol na 0:1 mnie bardzo zaskoczył. Jednak myślałem, że bramka na 1:1, 2:1 to tylko kwestia czasu. Gdyby nie czerwień dla Evans'a, mecz potoczyłby się pewnie inaczej.