REJESTRACJA lub
LOGOWANIEnowy filmik z pesa...osobiście jeszcze nie oglądałem
wypowiem sie przy okazji na temat Pro Evo..
czytam komentarze i dla tych którzy uważają że PRO EVO będzie The Best i mówią że po filmikach nie da sie ocenić gry powiem że owszem na filmikach można w około 70% ocenić gre bo wszystko na nich widzimy choć w tym przypadku grali zbyt słąbi gracze by zobaczyć i ocenić strzały itd..
A dla tych którzy odrazu skreślają tą grę radze zagrać w pesa 2009 i obejrzeć filmik z 2010 w dobrej jakości,zmiany widać ale już jestem w stanie stwierdzić że bez nowego silnika raczej nie będą mogli wyciągnąć pesa na szczyt bo nowe modele twarzy kilka animacji , oświetlenie nie da wiele a na szybko wprowadzony tryb 360 raczej nie bedzie tak dobry jak w fifie
druga rzecz która oddala konami od tytuły najlepszej piłki to nie potrzebne obiecanki przed premierą rozumiem reklame no ale nie kłamstwa ?choć nie było ich wiele to jednak zapewne wielu z was inaczej sobie wyobrażało PRo Evo..akurat w fife jasno powiedzieli co bedzie zmienione co dodane co usunięte bez ceregieli i fani (i nie tylko)fify tym bardziej są zaskoczeni że gra prezentuje sie Nawet lepiej niż zapowiadano (sprostuje odrazu że nie jestem żadnym fanem fify poprostu mówię co widzę)
nie mniej jednak nie oceniajcie narazie nic do puki nie zagracie w demu bo wielu może się jeszcze zdziwić i mam też taką nadzieje
tak w ogóle to chciał bym żeby przedłuzyli premierę do grudnia/stycznia i wysłuchali naszych próśb o poprawienie błędów które ujrzeliśmy na filmikach uwierzcie że tak było by lepiej o ile by to dobrze zrobili..
pozdro