zgadzam się , i prace pokazać jak wszyscy oddają
Dobra , oto wyniki pierwszej rundy miejsce 1. patrykg1995zrobił naprawde suuuper strój , bardzo dobre wzorki na koszulce oraz extra spodenki , bezkonkurencyjny miejsce 2. makveli91bardzo fajna koszulka chociaż nie podoba mi się ten SHARP ale poza tym bardzo fajnie i szczegółowo wykonana koszulka miejsce 3. lomi14dobra koszulka ,chociaż brakuje paru malutich szczegółów w tle , a poza tym (i tyczy się to również zwycięzcy tej rundy) bardzo nie podoba mie sie czarna opaska kapitana , poza tym spoko miejsce 4. pawelszalikkołnierzyk i getry do poprawki , mógłby być też taki fajny wzorek w tle koszulki jak np. u patrykg1995miejsce 5. lipa91miejsce 6. jackiejacksory , ale zdecydowanie za mało rzeczy w tym stroju , co tyczy się równiez miejsca 5 , chociaż tam były chyba 2 czy 3 szczegóły1. patrykg19952. makaveli913. lomi144. pawelszalik5. lipa916. jackiejackJuż dzisiaj druga runda
w kolejnej rundzie (i we wszystkich innych) będziecie przysyłać mi stroje ja ocenie , podam wyniki i potem dopiero je na forum wrzucicie trochę juz siedzę na forum i sporo juz stroi widziałem , więc na prawde wiem co i jak , napisałem co miałem do napisania i koniec , o 13 podam strój do 2 rundy chyba że chcecie teraz ?
Ale powiedz mi co mam źlę w getrach i kołnierzu chcę wiedzieć
W 2 rundzie macie do wykonania kolejny strój retro Tym razem jest to strój FC Barcelony z lat dziewięćdziesiątych , powodzenia REJESTRACJA lub LOGOWANIE
czyli ja już odpadłem ? i ma nie robić kitsa?