ja pier*ole.. to mi się w głowie nie mieści.. JAK LUDZIE MOŻECIE OCENIAĆ GRĘ W KTÓRĄ JESZCZE NIE GRALIŚCIE? To jest dla mnie co najmniej dziwne! 90% graczy stawia na grafike, krytykujecie PES'a pod właśnie jej względem! dlaczego? przecież wiadomo że PES może nie zachwyca grafą ale zato baRDZO DUŻO NADRABIA GRYWALOŚCIĄ! I NIE MÓWICIE ŻE SZTYWNY ITP BO GRA NIGDY NIE BD W 100% ODWZOROWYWAĆ REALNEJ gRYW W PIŁKE! Nie krytykuje fify bo mi to obojetne jaka jest i czy jest! nie gram w to więc się nie wypowiadam! Poczekajmy do wyjscia PEsa i wtedy nawet spalmy każdą jego kopie na znak protestu !! ale po premioerze a nie teraz jak nie mieliśmy okazji w niego pograc!!
Widze zresztą że mnustwo na tym forum fanatyków FIFY którzy krytykują chodz nie grali w pesa nigdy! ludzie ogarnijcie to tylko gra! może być Wspaniała, Dobra, Słaba bądz beznadziejna! to tylko gra, w którą gra się dla zabicia czasu!!!!!!!!!!!!!!!!! A że niektórzy są już nałogowcami i nie mają życia w realu poza PC to już ich problem! i chcem takowych przestrzec!! w Grze nigdy nie znajdziecie 100% realności! Idzie sobie pokopac piłke na dworzu.. na świeżym powietrzu ( chyba że już przyrośliście do PC, a w przypadku niektórych jest to całkiem możliwe).
POZDRAWIAM!