Mam pytanie, które może wydać Wam się głupie jednak ja w tym temacie jestem kompletnie zielony. Czy Fifa na XBoxa Różni sięod tej na PS3? I co waszym zdaniem lepiej kupić; PS3 czy Xboxa? Pozdrawiam.
Ja posiadam PS3 i generalnie roznic w kilku grach ktore gralem na PS3 i xboxie nie widzialem (duzo zalezy od telewizora poniewaz swoja sonke podlaczalem juz do 4 roznych lcd'ków lub plazm i za kazdym razem fifa 09 wygladala troche inaczej - duzo zalezy od ustawien tv). Jak zaczniesz szukac po forach to zobaczysz ze o to co jest lepsze, PS3 czy x, sa takie same wojny jak miedzy PES a FIFA
Z tego co widze to wiecej osob w polsce posiada x box'y chyba i jada generalnie po PS3.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nowa sonke 3 slim (lzejsza o 1/3 i o 1/3 mniej prądożerna od zwyklej) kupisz juz za 1300 zl. Za x box'a wersje elite ktora podal RealMadrytFan tez cos w tych okolicach trzeba dac chyba ze sciagniesz sobie zza granicy to taniej.
Do zalet PS3 na pewno naleza:
- naped Blu-ray
- granie po necie za darmo
- 8 rdzeni w porownaniu z 3 rdzeniami w x box'ie ( na temat wydajnosc tych rdzeni powinien sie wypowiedziec ktos zorientowany w temacie - z tego co wiem to tyle ze jeszcze calkowita moc PS3 nie jest wykorzystywana przez konsole)
Minusy:
- tylko oryginaly, wiec jak chcesz cos kupic w dniu premiery to musisz liczyc 180 zł (ale np. u mnie w Lodzi na ul. Piotrkowskiej sa 3-4 sklepy w ktorych mozesz kupowac/wymieniac gry - w zaleznosci co za co to moze byc doplata np. miedzy 30 a 80 zl, a czasami "łeb za łeb" tak jak to bylo w moi mprzypadku gdy GTA IV za FIFE 09 wymienialem)
O cenach na iks'a niech Ci ktos napisze ktos posiada
zeby grac na iks'ie po necie musisz wydac z tego co sie orientuje 110 zł na 13 miesiecy ( 8,5 zl miesiecznie) wiec jakies to straszne pieniadze nie sa.