No to faktycznie forum PES-a to wszyscy powinni głaskać KONAMI po główce, jacy oni są cacy i jakie dobre gry robią. Wiem, że są gusta i guściki. Ale uważam, że FIFA jest realistyczniejsza, a tego oczekuję po grze piłkarskiej.
I co z tego, że napisałem żeby sobie zarobił?? Nie wiem ile masz lat ale za przyjemności płaci się pieniędzmi a nie powietrzem. Jest uczniem?? OK, to niech idzie ulotki roznosić albo na byle jaką budowę zarobić parę groszy.
Moja ocena jest moją oceną a gadki typu jest fanem PES-a od lat to teraz też uważam, że PES jest/będzie lepszy moim zdaniem nie jest oceną obiektywną. Wyjdzie demo PES-a może zmienię zdanie. Na ten czas uważam że korona należy się dla FIFY. Proste
Aha a twoje ciągłe wyganianie ludzi na forum FIFY nikogo nie rusza. Mało konstruktywne wypowiedzi widzę, że są twoją domeną. Brak argumentów i ciągłe nawiązywanie do dema PES-a, które się jeszcze nie pojawiło. Zresztą chcecie to se grajcie w PES-a, to jest wasz wybór. Wy sobie tą grę za własne pieniądze kupicie albo ściągniecie.