mi sie bardzo podoba , oto moje wrażenia z gry;
piłkarze wolniej reagują na polecenia ale można sie do tego przyzwyczaic a plusem tego jest to że nie bedzie takich rajdów jak w pes 9 gdzie zwrot można było wykonać w pełnym biegu i nie ma już tak dokładnych podań. do pozycji stzreleckiej dochodzi sie ciężej, zawodnicy są wolniejsi i mniej zwrotni. bramkarze popełniją błędy ale przykładem jest nasz Boruc, że oni też sie mylą i to bardzo więc dla mnie nie ma problemu że czasem puszczają [cenzura], wiecej myśle nawet że to specyjalnie tak zrobili by było bardziej realistycznie, bo wiecej jest wspaniałych parad, wyjśc na 30 m niż ich błędów, już nie można tak łatwo przeżucić piłki na obrońcami bo bramkarz jest bardzo czujny i czesto wychodzi i skutecznie interweniuje, w pes 9 bardzo czest górne piłki zagrywane w kierunku odchodzącym od bramki powodowały że brakarz wybiegał po piłke i mijał sie z nią a napastnik stzrelał w krótki róg do pustej bramki, tu tego narazie nie zauważyłem, grafika piękna , odgłosy z boiska i trybun super. poziom trudności wiekszy niż w pes 9. podsumowując zrobili duży krok do przodu, ta gra przypomina mi pes 6 bardziej niz 9 i 8 , a czy bedzie lepsza pzrekonamy sie jak ruszy sieć, pozdro