Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!
Mi też wywal przy transferach...więc nowy problem mamy ...czy po obecnym okienku transferowym będzie update Of choćby z Krivatsem w Lechu czy Latą w Jadze bo samemu nie wiem czy sie oplłaca a po za tym przez ten problem to nie wiadomo czy sie wogule da robić transfery
Witam wszystkich ! widze kazdy czeka na upka wiec nie namiejscu bedzie bowiem pytac kiedy dokladnie bedzie , a wracajac do blendow ktore w owym paczu sie znalazly badz znalesc sie mialy , zauwazylem tylko ze chcac przenies obraniaka do innego clubu gra wylanczala sie i wracala do windowsa Pozdro dla wszystkich i wesolych swiat !!!
powiem tak jak skonczymy to damy... dzisiaj oczywiscie... benda tez korekty w przyspiewkach i strojach puki co prosze piszczie o ewentualnych bledach
To znaczy ze w ekstraklasie bendzie 20 drużyn nie 16 :O i jak zmienić tą nazwe Ligi Francuskiej na ekstraklasa. Pozdro
Mam takie pytanie.Niby banał ale przeszkadza. Gdy zainstalowałem patcha to zmieniło mi się sterowanie na takie jakie jest w fifie i za cholerę nie moge tego zmienić. Ktoś pomoże?
a ja mam pytanie czy mam podmienic folder img ktory ma 427 mb za img ktory ma 5,28 GB?
Nie wiem czy bylo cos takiego ale nie chcialo mi sie czytac 40 stron. Otoz w Master League nie mozna grac druzynami z Unibet 1 Ligi. Nigdzie ich nie ma. Po prostu sobie znikaja. Tez tak macie? I czy jest jakas rada na to?