Adamsa1 w takim razie mam problem z tymi koszulkami.Chodzi o to, że wszyscy mają szare (oprócz tam kilku klubów) koszulki i zamiast logów sponsorów są białe kwadraty po prostu tak jak by ich nie czytało.. sam zobacz na zdjęciach: REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Wytłumacz dokładnie...
mam spolszczenie od mastera i jak mam kitservera to karzą usuwać pliki z dt05_e.img i gdy skasuje plik unnamed_1 to w menu wybierania drużyny zamiast "esktraklasa" mam "ligue 1" i mam pełne spolszczenie ale gdy go nie usune to mam normalnie ekstraklasa tylko ze w tedy niemam pełnego spolszczania
You have installed definitely evil kits - pewnie źle zainstalowałeś kitsy
też tak mam to zostaw jak jest. ja sie spolszczeniem nie zajmuję tylko epem pomagam.
Wszystko dobrze zainstalowałem przecież tam się wszystko przekopiowuje (KONAMI i PES 10) i tak zrobiłem więc jakim cudem mogłem źle zainstalować
Wszystko jest ok po za nazwami lig Ekstraklasa nazywa się Ligue 1 i.t.d. co jest nie tak? To przez nową wersje językowa która została przez Ciebie wgrana. Albo wóz albo przewóz Czytajcie FAQ!
A zainstalowałeś patch 1.2 od konami?Question beguile, what with (from) it D2 League?
a jak odblokwac u 21 ?