mam pytanko ktory plik odpoiada za nazwy lig w pesie ??
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWgraj plik EDIT z patcha...[/quotrobiłem to juz ale dla upenienia jeszcze raz zrobiłem i nadal to samo kiedy właczyłem ep na poczatku po starcie wyskoczyło (UŻYJ POBRENEJ ZAWARTOSCI I CZY CHCE NADPISAC PLIK EDIT DAJE NIE I MIMO TO WYSKAKUJE MI INSTALL COMPLATE I NADAL TEN SAM PROBLEM JEST JAKIS INNY SPOSÓB??To może usuń tego update którego robiłeś...
Wgraj plik EDIT z patcha...[/quotrobiłem to juz ale dla upenienia jeszcze raz zrobiłem i nadal to samo kiedy właczyłem ep na poczatku po starcie wyskoczyło (UŻYJ POBRENEJ ZAWARTOSCI I CZY CHCE NADPISAC PLIK EDIT DAJE NIE I MIMO TO WYSKAKUJE MI INSTALL COMPLATE I NADAL TEN SAM PROBLEM JEST JAKIS INNY SPOSÓB??
Cos co chyba wielu chciało..Przyśpiewki a raczej dźwięki po strzeleniu gola, przy nie trafionej sytuacjiOto link: REJESTRACJA lub LOGOWANIEWypakowujemy i caly folder dt03.img wrzucamy dokitserver/Ekstraklasa/img/ i tu wklejamy
To może usuń tego update którego robiłeś...
a jak go usunoc ??
Panel Sterowania--->Dodaj lub usuń programy---Wyświetl zainstalowane aktualizacje i ci pokaże tą od konami wtedy usuwasz ją i już.
Cos co chyba wielu chciało..Przyśpiewki a raczej dźwięki po strzeleniu gola, przy nie trafionej sytuacjiOto link: REJESTRACJA lub LOGOWANIEWypakowujemy i caly folder dt03.img wrzucamy dokitserver/Ekstraklasa/img/ i tu wklejamyTo sa dzwieki po strzeleniu gola, do tej pory jak strzeliles gola byla cisza, teraz jak to wkleisz to beda sie cieszyc tak jak powinni
MAM PROBLEM typu kiedy zainstalowałem piersy raz EP nazwy i stroje wszytko miałem ok ale pokorciło mnie pobac w setings system jakies pierdoły i teraz w EP nie mam nazw i piłkarzy ani statów i wygladu piłkarzy prubowałem wszystkiego przeinstlowywanie pesa i instalowanie na całkiwicie czystego bez sevów i wogule kilka razy i cigle to samo kiedy odpale na nowo pesa EP to wykakuje mi czy zapisac plik edit daje na nie ale i tam za chwile mi wyskakuje ze install complet i znów mam stare nazwy klubów i piłkarzy prosze o pomoc jest jakis na to sposob by nie pobierało mi tych rzeczy amtumatycznie w pierszym urochomieniu??z góry dziekimam tylko patch 1,03 którego nie mozna usunoc i nic pozatym wiec juz nie mam pojecia
po wgraniu tych szumów nie słychać przyśpiewek i już wolałem grać bez "radości" po bramce