A ja tak myślę czy nie zrobić fixa z statystykami piłkarzy. Moj numer gg 181161 pisać kto chętyny by zrobić oczywiscie będe musiał się porozumiec z Michałem i DoMManU Sorry za polszczyzne pisane z pracy
No ja to pierw kolego wziąłbym się za poprawę ofa tego co jest.tzn Dodać letnie transfery poprawić numerki i jeśli będziemy mieć to już gotowe można bawić się w inne pierdoły jak saty pierw trzeba mieć bazę której tu nie ma...przeglądają już 3 ligę to liga włoską to wygląda najbardziej blado,w Hiszpani też ii Angli było cieńko...brakuje znanych graczy...no niestety ale to jest już błąd twórców bo można było wziąć ofa od razu już z transferami...i dodać ekstraklase ale mamy gołego ofa i trzeba nadrobić to czego nie ma...a nie ma wielu piłkarzy....
Spokojnie otym też pomyślałem dlatego jak zanjdzę wolny czas np dziś wieczór to zacznę tworzyc ofa takiego z prawdziwego zdarzenia teco mogłbys mi napisac swoje gg to bysmy mogli jakis sczegolowy plan zrobic
ja już kolego mam spr hiszpańską angielską kończę włoską...porobione są transfery numery ,czego tam brakuje? dodać piłkarzy których nie było...wszystko notuje kogo nie ma jaki numer...więc zostanie do spr bundesliga i other...nie jest to szybka praca bo każdego trzeba spr każdy zespół itp...ale jak mam grać w skopanego ofa to wole wcale:)
Mógł by ktoś wrzucić PART nr 1 na PRZYKLEJ.PL?? Na Megaupload są takie limity, że szlak by to trafił!!