Witam!
Na początku chciałbym podziękować autorom patcha za czas jaki włożyli w jego wykonanie, patch jest naprawdę super i z niecierpliwością czekałem na jego wydanie!
Mam jednak kilka pytań:
1. Czy są inne bandy w tym patchu oprócz "Warki" i "Przeglądu Sportowego", pytam ponieważ tylko te dwie zmieniają mi się w grze, innych nie widziałem. Czy coś źle zainstalowałem?
2. W opisie patcha wymienione są FLAGI KIBICÓW. U mnie w grze po instalacji patcha, nie ma żadnych flag tylko te domyślne z PES'a "Our club/team is the best" czy coś w tym stylu. Czy coś źle zainstalowałem?
3. Czy istnieje możliwość przyciszenia przyśpiewek?
4. Czy jest możliwość rozpoczęcia gry w Unibet 1 Liga?
5. Dlaczego kiedy wybieram np. Lechię Gdańsk to gram w Europa League? Czy tak jest po prostu zawsze na starcie, obojętnie jaki klub wybierzemy?
6. Gdy wybieram tryb Master League, wybieram Ekstraklasę i opcję Customise Regulations i tam do wyboru jest tylko Premier League, Serie A i Primiera Division, czy nie ma możliwości zmiany zasad rozgrywki w Ekstraklasie, czy coś jest źle zainstalowane? To samo gdy chcę zmienić League Structure i wybrać swoje zestawienie drużyn do Ekstraklasy, także nie ma jej do wyboru.
7. Ostatnie pytanie, może nie na temat patcha, ale ogólnie na temat PESa, czy jest w grze śnieg w trybie Master League, np. gdy rozgrywamy mecze w okresie zimowym, żeby nie ustawiać tego ręcznie tylko automatycznie?