Mam problem z paczem. Zainstalowalem go i bylo wszystko oki. Lecz wlaczylem aktulalizacje w grze i wszystko sie zepsolo. Nie ma juz polskiej ligi tylko francuska, zamiast niemieckiej mam holenderska. Nawet po ponownym zainstalowaniu gry tak sie dzieje. Prosze o pomoc!!!!
SIEMA mam taki mały problemik dopiero dziś pobrałem Ekstraklasa Patch 2010 no i co z tego wynika zrobiłem wszystko jak należy działa mi wszystko elegancko lecz jest jedno ale.Zapisałem swoją karierę wychodzę z gry i chcę sobie znowu pograć wchodzę i co nie mogę wczytać mojego save ;/ wywala mnie do WINDOWS nie wiem co jest grane próbowałem już chyba wszystkiego podmieniałem pliki save itp ale dalej nic nie pomaga PROSZĘ o pomoc jakiś link do dodatku itp numer gg 7132508 CZEKAM NA KAŻDĄ POMOC !! PLEASEE
Siemka szczerze nie chce mi sie czytac 300 stron forum wiec pytam. Jest jakiś update z transferami po zimowym okienku?I dlaczego usuneliście patch z przeklej ;/ chciałem ściągnąć a tu lipa
o fajne
Posty nabijasz zauważyłem. W każdym temacie piszesz ,,o fajne'' i buźki. No panowie fix się szykuje:P Może w połowie kwietnia bd
Hej mam pytanie: w Ekstraklasa Patchu, po zainstalowaniu robią się dwie ikony i jakby dwie gry. To czy można zainstalować łatkę od Konami do tej pustej gry, żeby ta z patchem została taka jaka była? Z góry dzięki za odpowiedź ;p
Update tworzą. Więc pewnie za jakiś miesiąc, (dwa)