kiedy wyjdzie patch?
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!
czy moze mi ktos pomóc bo mam wielki problem kompletnie nie wiem o co chodzi, a mianowicie nie moge wgrac rzadnego patcha z pes 2009 nie miałem takiego problemu! problem jest w tym ze robie wszystko z godnie z instrukcja czyli edi do moich dokumentów do save jak powinno byc dalej kitserva do folderu z gra odpalam tak jak trzeba klikam na attached wszystko tak jak trzeba ale za kazdym razem problem ten sam odpalam gre i nic sie nie zmienia.... wszystko tak jak było! czy ktos wie moze co jest grane/? prosze o odp w temacie lub na gg 5705053! z góry dziekuje
no wiem jest jest taki folder ale nie mam pojecia o co wam chodzi co mam tam wrucic? bo jest tak praktycznie w wiekszosci patchów np mam patcha 0.9 i jest PES10.Edit wrzucam do moich dokumentów do save i kitserva do konami tam gdzie zainstalowałem gre. A niewiem o czy mmówicie co wrzucic gdzie??? aha i mam ptanie czy do tych patchów trzeba miec zainstalowanego patcha od konami 1.1 lub 1.2 z góry dziekuje za pomoc