Nie no wiedziałem,że napiszesz ,ale nie chce się kłócic...Powiedziałem tylko co myśle o fifie i tyle...Nie ma o czym mówic.Jeden woli ogórki a drugi ogrodnika córki
Ps.Sam powinienes wiedzieć co to jest grywalnośc...Mnie fifa męczy swoim gameplayem a Pes cieszy i sprawia,ze wciąga na dłużej...A fifa?...Te same gole...Kukiełkowe postacie,nic ciekawego się nie dzieje...nudaaa koniec tematu.
Ps.Rzuty wolne w Fifie są tak proste,ze mam 100% skutecznosci
Pes to symulacja piłki nożnej a Fifa zręcznościówka...Tylko mnie bawi to,ze tak reklamuja i chwalą fife na konsole.Przecież gdyby Pes miał taką reklame jak fifa to ludzie Pesa by tylko kupywali...No taka prawda...Nie wiem jak możecie w to grac i mówic,ze jest lepsze od Pesa...Pes ma śliczną grafike a fifa teksturki marne...
Nikt z tobą się nie chce kłócić , ciekawiło mnie twoje zdanie i je szanuje , mówisz te same gole ? czyli jakie ? nie wiem co widzisz pod tą postacią ? tobie się podoba jak w pes-ie masz w meczu 30-40 okazji do strzału z 20-40 metra i walisz bombę byle kim ? że bramkarze to tylko uzupełnienie składu a nie podpora bramki? zobacz na fimikach z finalnej wersji co robią ów panowie,strzał idzie w prawo a on co robi ? idzie w lewo bo obraził się na kolegów
? kolejnym aspektem jest bieganie zawodnikiem , przecie w pes-ie 10 to wygląd jakby mieli zakodowany każdy ruch , zero swobody , nie będę wspominał o wypluwaniu przez GK piłek bo to totalna żenua , licencje ? w dupie mam , grafika ? ładna czy kukiełkowa ? możliwe , moim zdaniem Fifa ma to coś co ma pes6 ale tego czegoś nie ma pes10 , co do rzutów wolnych , nie wiem na jakim poziomie grasz że masz aż tak ogarnięte wolniaki ? całkiem się zmieniły od wersji 09 , więc chyba poświęciłeś troszkę czasu na ich szlifowanie ?
To że fifa ma reklamę większą od konami to ok , ale czy ty wybierasz grę poprzez reklamy ? miliony ludzi gra w fifę , wiedzą co to pes , ale nadal wybierają fifę ...
Pozdrawiam ... bez napinki