eMek - oczywiście, że nie zawdzięcza dobrej grze. Obie drużyny grają\grały źle, wychodzą im tylko pojedyncze mecze. Ale z drugiej strony powiedz mi kto zasługuje na wysoką lokatę? Lech na początku sezonu miał kilka dobrych meczy, Legia ostatnio również. Reszta gra w kratkę i każdy może wygrać z każdym. (Podbeskidzie jest idealnym przykładem.) Prawdę mówiąc nikt nie zasługuje na majstra patrząc po pierwszej części sezonu. Śląsk, Legia moim zdaniem te dwie drużyny się wyróżniają reszta powinna być razem na 16 pozycji...
A to, że i Lech i Wisła mimo tak śmiesznej i beznadziejnej grze wciąż mają szanse na mistrza świadczy tylko o tym, że ta liga jest cholernie słaba.
Co do ich "bezjajotowości" to nie ma się co przejmować miałem te same odczucia co do Wisły do meczu z Cracovią. Teraz po zmianie trenera wygląda to o wiele lepiej i mam nadzieję, że taka gra zostanie do końca sezonu.
Najlepiej by było, jeśli w pucharach zagrała by czwórka - Wisła, Legia, Śląsk, Lech jednak pewnie i tak jedna inna drużyna do tej czwórki wskoczy i zaprezentuję się tak jak Jagiellonia w tym roku.