Autor Wątek: Chelsea FC  (Przeczytany 619487 razy)

Offline ebolek22

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 24.02.2009r.
Odp: Chelsea Londyn - all o tym teamie
« Odpowiedź #1240 dnia: Marzec 23, 2011, 22:11:48 »
Słabo powiadasz? Nie wiem co wy chcecie od Ligi angielskiej, najlepsza liga, mecze zawsze na wysokim poziomie a wy mówicie że nudne?
Zresztą nie wiem jak inni ale ja wolę oglądać wyrównaną walke dwóch piłkarskich potęg niż mecz Barcelony z Ukraińcami, dla ktorych awans tak daleko to historyczny sukces :)

To możesz się zdziwić,oj możesz.I Liga Espanola jest najlepsza.

Offline kamileqPL

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 30.11.2008r.
  • Dawniej Kaka269 ;) Polonia Warszawa <3
« Odpowiedź #1241 dnia: Marzec 23, 2011, 22:16:14 »
Faworyzowanie farsy i tyle. Stwierdziłem po tym jak się dowiedziałem, że na Polsacie nie transmitują, że trudno, obejrzę na necie. Wpadłem na pomysł żeby jednak pójść do MULTIKINA na mecz, po czym wchodzę na stronę i patrzę harmonogram transmisji, a tam.... Środa 6 kwietnia : Barcelona - Szachtar Donieck...   Co to ma być?!

Nie ma takiej ligi jak I Liga Espanola.... Ale chodziło Ci o BBVA tak?
Nie jest najlepsza, ani też średnia. Jest kiepska. O mistrzostwo walczy farsa i Real..., a w angielskiej (PL) masz do końca walkę o najwyższe trofea. (Chelsea, Manchester, Arsenal, Man City, Tottenham)
1000 wiadomości na PESLeague.PL - 20:29, 01.09.2012r.!!!!

" border="0

Offline mrozio11

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 25.01.2009r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #1242 dnia: Marzec 23, 2011, 22:17:08 »
W czym się mogę zdziwić? Że wolę oglądać mecz Chelsea? Nie rozumiem twojej wypowiedzi.
Nie wiem z której strony Liga Hiszpańska jest najlepsza?
Ranking mówi co innego, tak naprawde tam liczą się tylko dwie drużyny. W Anglii jest tych drużyn o wiele więcej. Zresztą ten temat był poruszany wiele razy.

Offline basti007

• II - ligowiec
  • Na forum od: 20.08.2008r.
« Odpowiedź #1243 dnia: Marzec 23, 2011, 22:18:32 »

hahahahahahahaha

powiedz w czym najlepsza??
One life, one game, one team
Trzej Królowie Wielkich Miast-Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk

Offline D17

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 16
  • Na forum od: 27.11.2009r.
  • Real Madryt!
    • Status GG
  • Gram w: PES 2016
« Odpowiedź #1244 dnia: Marzec 23, 2011, 22:21:13 »
Angielska liga jest najlepsza! Każdy kto choć trochę zna się na piłce powinien tak sądzić. A Polsat zmieni decyzję pewnie już 2x w tym sezonie zmieniał. Na forach też już kocioł się zrobił co do decyzji Polsatu.

Offline ebolek22

• Amator
  • *
« Odpowiedź #1245 dnia: Marzec 23, 2011, 22:22:31 »
 O mistrzostwo walczy farsa i Real..., a w angielskiej (PL) masz do końca walkę o najwyższe trofea. (Chelsea, Manchester, Arsenal, Man City, Tottenham)
[/quote]
Człowieku dla Arsenalu to sezon kończy się w marcu,gdy zawszę przestają się liczyć w walce o mistrzostwo.Naprawdę nie wiem jak można się podniecać drewnianą Ligą Angielską.Mówisz,że Real i Barca liczą się tylko w walce o mistrza to zobacz kto na przestrzeni ostatnich 5-ciu lat zdobywał mistrza Anglii:Chelsea,MU,Chelsea itd.Ale przecież jeszcze Arsenal się liczy,no tak jego kibice pewnie tak mówią:"C h u j tam,że 7 rok bez trofeów,ale przecież się liczymy co roku". REJESTRACJA lub LOGOWANIE Tu znajdziecie kolegów,chociaż kilku ogarniętych się znalazło.
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2011, 22:31:48 wysłana przez ebolek22 »

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #1246 dnia: Marzec 23, 2011, 22:29:54 »
(Każdy hit w PL jest tak zajebisty,że przez 90min sen gwarantowany)

To bezsensowne klepanie Barcelony przez większą część meczu zawiera wizualną kofeinę? Ciekawostka...

Mówisz,że Real i Barca liczą się tylko w walce o mistrza to zobacz kto na przestrzeni ostatnich 5-ciu lat zdobywał mistrza Anglii:Chelsea,MU,Chelsea itd.[

Racja. Z tym, że w Anglii przewaga pierwszej dwójki nad resztą stawki nie wynosi 30 punktów, a w "szlagierach" typu Barcelona - Valencia (w Anglii np. Chelsea - Tottenham) nie padają wyniki trzy-cztery do jaja.
" border="0

Offline ebolek22

• Amator
  • *
« Odpowiedź #1247 dnia: Marzec 23, 2011, 22:33:04 »
Racja. Z tym, że w Anglii przewaga pierwszej dwójki nad resztą stawki nie wynosi 30 punktów, a w "szlagierach" typu Barcelona - Valencia (w Anglii np. Chelsea - Tottenham) nie padają wyniki trzy-cztery do jaja.
Barca ostatnio grała z Valencią i wymęczyła 1-0 i ostatnio straciła punkty z Sevillą.
W Lidze Europy już nie ma żadnej drużyny z PL i nie piszcie mi,że Liverpool czy Man City mają w dupie te rozgrywki,bo parsknę śmiechem.
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2011, 22:36:47 wysłana przez ebolek22 »

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1248 dnia: Marzec 23, 2011, 22:48:32 »
Barca ostatnio grała z Valencią i wymęczyła 1-0 i ostatnio straciła punkty z Sevillą.

No, rzeczywiście, kurewsko przełomowe argumenty, w całości obalające tezę o "dwustronności" ligi hiszpańskiej. Ile razy Barcelona traci punkty w przeciągu sezonu? Czy to normalne, że wicemistrz kraju zdobywa 96 pkt? (chodzi o Real w zeszłym sezonie)

W Lidze Europy już nie ma żadnej drużyny z PL

To jakaś hiszpańska jest? Ano tak, jest jedna, ql. W LM zostały trzy drużyny angielskie i dwie hiszpańskie - dwie hiszpańskie po raz pierwszy od kilku dobrych lat, a kilka wiosen temu zdarzyło się, że w półfinałach grały trzy brytyjskie kluby. (wcześniej trzy włoskie)

nie piszcie mi,że Liverpool czy Man City mają w dupie te rozgrywki,bo parsknę śmiechem.

Możesz sobie parskać, ale prawda jest taka, że gdyby City podeszli do tej całej Ligi całkowicie poważnie, to nie przegraliby z kimś takim jak Lech. To nie jest Juventus, który męczy się z Ceseną i innymi tuzami, a co dopiero mówić o polskim kopciuszku. Szejkowie władowali w ten klub mnóstwo pieniędzy, brak awansu do Ligi Mistrzów w poprzednim sezonie (w ostatniej kolejce bodaj przegrali tę batalię) był wielką porażką Citizens. A Liverpool? Powiedz mi, czy zespół, który w minionej dekadzie dwa razy grał w finale Ligi Mistrzów, raz ją wygrywając, wygrał Puchar UEFA, a w zeszłym sezonie odpadł w półfinale LE, może zadowolić się brakiem awansu do LM? To jest najbardziej utytułowany angielski klub. Może i Górnik czy Legia byłyby zajebiście usatysfakcjonowane na miejscu LFC, ale Polska to jednak nie Anglia.
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2011, 22:56:35 wysłana przez Nederland »
" border="0

Offline basti007

• II - ligowiec
  • Na forum od: 20.08.2008r.
« Odpowiedź #1249 dnia: Marzec 23, 2011, 22:50:14 »
W Lidze Europy już nie ma żadnej drużyny z PL i nie piszcie mi,że Liverpool czy Man City mają w dupie te rozgrywki,bo parsknę śmiechem.

a ty nie pisz ze liga dla kobiet(hiszpanska) jest zajebista bo chyba spadne z krzesla ze smiechu
One life, one game, one team
Trzej Królowie Wielkich Miast-Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk

Offline ebolek22

• Amator
  • *
« Odpowiedź #1250 dnia: Marzec 23, 2011, 23:20:25 »
a ty nie pisz ze liga dla kobiet(hiszpanska) jest zajebista bo chyba spadne z krzesla ze smiechu
To jak będziesz spadał to się w coś nie uderz.
A Liverpool? Powiedz mi, czy zespół, który w minionej dekadzie dwa razy grał w finale Ligi Mistrzów, raz ją wygrywając, wygrał Puchar UEFA, a w zeszłym sezonie odpadł w półfinale LE, może zadowolić się brakiem awansu do LM? To jest najbardziej utytułowany angielski klub. Może i Górnik czy Legia byłyby zajebiście usatysfakcjonowane na miejscu LFC, ale Polska to jednak nie Anglia.
Tak,tylko zapomniałeś,że LE dla Liverpoolu była jedyną okazją do zdziałania czegoś w tym sezonie,a w następnym czeka ich to samo przecież,jeśli im się uda w ogóle zająć odpowiednie miejsce w lidze.
Liga Hiszpańska jest kurewsko dwustronna masz rację i Premier League jest dla bezstronnego widza ciekawsza,bo jest bardziej wyrównana,jednak w Lidze Hiszpańskiej mogę oglądać mecze,które w Anglii zdarzają się raz na rok,obejrzyj sobie mecz Valencia-Sevilla i porównaj z meczem Chelsea-City,to zrozumiesz czemu wolę Primera Division.
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2011, 23:50:41 wysłana przez ebolek22 »

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1251 dnia: Marzec 24, 2011, 14:14:55 »
Tak,tylko zapomniałeś,że LE dla Liverpoolu była jedyną okazją do zdziałania czegoś w tym sezonie,

A ty zapomniałeś, że PZP i jego późniejsi następcy od dawna są traktowane jako puchar pocieszenia przez największe kluby.

jednak w Lidze Hiszpańskiej mogę oglądać mecze,które w Anglii zdarzają się raz na rok,obejrzyj sobie mecz Valencia-Sevilla i porównaj z meczem Chelsea-City,to zrozumiesz czemu wolę Primera Division.

Nie wina Anglików, że ich linię zajmującą miejsce na boisku bezpośrednio przed bramkarzem można nazwać "obroną" i częściej przerywają akcje przeciwnika niż w Hiszpanii, wskutek czego dużo walczy się w środku pola, co dla przeciętnego widza będzie cholernie nudne - tak jak walka w parterze w sztukach/systemach walki.
" border="0

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • Na forum od: 14.05.2009r.
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #1252 dnia: Marzec 24, 2011, 14:53:00 »
Jaki hit wole se Barce obejrzeć niż przez 90min oglądać granie przez całe boisko piłki na pałe(Każdy hit w PL jest tak zajebisty,że przez 90min sen gwarantowany). Zresztą dla spragnionych męskiego futbolu w Anglii,a nie oglądania miękkich pipek z Hiszpanii jest wiele streamów na necie w J.Polskim.Polecam tą stronę:http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
Manchester wygra ten dwumecz.:)
To ogladaj sobie Barcelone co non stop gra w ping ponga i ze by wam Tottenham nie zrobil niespodzianki bo wtedy bedzie wstyd jak Real poplynie tj Milan

ja wole oglądać barce niż angielskie mecze które są nudne,lige angielska z kanalow klubowych ogladam na polsacie i mowie wam słabo
To ogladaj smieszna Lige Hiszpanska co barca loi kazdego jak Real, Messi zjedzie 5 z Malagi strzeli 1vs1 i gol kolejki, przynajmniej w PL jest twarda szybka gra i obrona gra swietnie a nie to co w Hiszpanii same dziurawce co wszyscy ich jada jak chca a potem sie okazuje ze jakis Pedro jest najlepszy.
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
« Odpowiedź #1253 dnia: Marzec 24, 2011, 16:00:27 »
3/4 z was ludzie tu piszących powinna naprawdę się leczyć.... jak można być takimi kretynami i mieć tyle siana w głowie? (nie mówię tu o wszystkich)
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline ebolek22

• Amator
  • *
« Odpowiedź #1254 dnia: Marzec 24, 2011, 16:08:51 »
3/4 z was ludzie tu piszących powinna naprawdę się leczyć.... jak można być takimi kretynami i mieć tyle siana w głowie? (nie mówię tu o wszystkich)
Co masz na myśli?

Offline TekU

• Prezes klubu
  • Na forum od: 04.07.2010r.
  • Never Say Never <3
« Odpowiedź #1255 dnia: Marzec 24, 2011, 16:16:36 »
Jacy wy jesteście popie*****ni znawcy futbolu się **** znaleźli. Nie pokazują meczu Chelsea-MU na Polsacie bo Nsport wykupił ten mecz a po drugie to ta srAngielska(wy wyzywacie Barcelona to ja tom jebaną piłkę Angielską) liga jest to dupy. Kopią łamią kości. Zapraszam do MMA lub WWE. W Hiszpańskiej piłce może i walczą tylko Real i Barca bo nie ma co się oszukiwać to są najlepsze drużyny na kontynencie. W BBVA liczy się spokój i rozumienie piłki, w Angielskiej to tak jak wcześniej powiedziałem łamanie kości i daj spokojnie się na pałę jak na szkolnych boiskach.
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2011, 16:27:33 wysłana przez TekU »

Offline mrozio11

• Starszy trampkarz
  • *
« Odpowiedź #1256 dnia: Marzec 24, 2011, 16:28:42 »
Mylisz się. Polsat ma prawo pokazać środowe spotkanie, które chce. W umowie jako stacja ogólnodostępna nie pamiętam do ilu meczy ma dostęp ale może pokazać dowolnie przez siebie wybrane. We wcześniejszych latach stacje przeważnie tak się dogadywały że pokazywały dwa inne spotkania, jednak w tym sezonie jest już inaczej, nie mogli dojść do porozumienia. Dziwi mnie wybór przez Polsat akurat tego meczu, bo z perspektywy fana futbolu to starcie Chelsea - MU było ogłaszane jako hit, a Polsat przeważnie pokazuje najciekawsze spotkanie.
Możliwe, że obie stacje doszły do porozumienia jakiegoś, o którym nic nikomu nie wiadomo i będzie tak, że na nSport pokażą Chelsea - MU a na polsacie Barca - Szachtar, żeby nie pokazywać tego samego.

Co do mojego poprzednika to lepiej popracuj nad ortografią.
Skąd wnosisz że Barca i Real są najlepsze na globie. Patrząc na LM z poprzedniego sezonu najlepsze są takie drużyny jak Inter oraz Bayern.

Offline ebolek22

• Amator
  • *
« Odpowiedź #1257 dnia: Marzec 24, 2011, 16:38:25 »
Co do mojego poprzednika to lepiej popracuj nad ortografią.
Skąd wnosisz że Barca i Real są najlepsze na globie. Patrząc na LM z poprzedniego sezonu najlepsze są takie drużyny jak Inter oraz Bayern.
No Bayern jest zajebisty z Van Buytenem na czele.

Offline mrozio11

• Starszy trampkarz
  • *
« Odpowiedź #1258 dnia: Marzec 24, 2011, 16:44:13 »
W tamtym sezonie doszedł do finału LM więc jeżeli mamy patrzeć na te rozgrywki to oni narazie są jednymi z najlepszych.

W moim odczuciu oczywiście jest zupełnie inaczej, lecz chciałem ci uświadomić, że z tą najlepszą drużyną wcale nie jest tak ładnie i kolorowo jak ci sie wydaje ;D

Offline Lukaszeq

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 07.05.2008r.
« Odpowiedź #1259 dnia: Marzec 24, 2011, 17:07:22 »
Teraz tym którzy nie kibicują Chelsea dziękujemy :) Wyjazd z tego tematu bo to temat o Chelsea a nie pogawędka o Europejskim futbolu. :)

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #1259 dnia: Marzec 24, 2011, 17:07:22 »