najlepiej caly Manchester bys wyslal na Euro
Niecały. Skoro Anglicy z United są dobrzy, do dlaczego ich nie powołać? To takie dziwne, że ktoś chce, by z najlepszej drużyny w historii Premier League i klubu, który od kilku lat nie zszedł poniżej drugiego miejsca w lidze powoływano więcej zawodników?
Anglicy odgrywają ważne role w Man Utd, który w tym sezonie wypracował sobie 19 pkt przewagi nad Arsenalem, 20 nad Tottenhamem, 25 nad Chelsea i 37 nad Liverpoolem. To za mało, by pełnili ważniejsze funkcje w reprezentacji Anglii?
Zauważyłem właśnie, że reprezentacja Anglii na Euro zawiera dokładnie tyle samo zawodników mistrza - City i wicemistrza - Man Utd, co szóstej, najsłabszej w tzw. erze Abramowicza Chelsea i ósmego, najgorszego w historii swoich występów w Premier League Liverpoolu. Śmiech na sali.
razem ze Scholes'em
Scholes miał jechać na Mundial w RPA, ale nie przystał na propozycję Capello.
Moze twierdzisz ze Cahill jest az tak slaby ze Jones i Smalling sa lepsi ?
Nie musi być "aż tak słaby", bo Smalling i Jones są po prostu dobrzy. A że Cahill jest tylko solidny, sam powyżej przyznałeś.
Za takie bledy co popelnial w kadrze Trzech Lwow Smalling to nie mam pytan...
Na pewno sporo mu się ich nazbierało przez ledwo trzy mecze. W lidze w tym sezonie był niemal bezbłędny i szkoda, że grywał na prawej obronie, marnując swój potencjał.
Rownie dobrze Richards mogl jechac jako prawy obronca, a sezon w porownaniu do Jonesa mial wysmienity !
Sezon miał dobry, to prawda (i tak gorszy od Walkera). Ale z porównaniami - proszę cię, wstrzymaj się do momentu wyściubienia nosa poza Chelsea, bo albo jesteś tak wielkim ignorantem, albo po prostu niewiele wiesz.
szkoda, że ten tekst pochodzi z 31.08.2011r. to było ledwo po 3 kolejkach BPL i 1 meczu w CC z Exeter...
Podałem ci tylko jedno ze źródeł, o którym wiem na pewno, że znajdowały się tam komentarze chwalące Downinga. Dalej było ich jeszcze mnóstwo (do których linków albo nie mam, albo są tak przydatne, jak ten ze względu na niezrozumiałe dla mnie usuwanie komentarzy), ale gdzieś tak od stycznia/lutego spadająca gwiazda Stu miał też spadającą liczbę swoich zwolenników.
Zresztą, nie wiem czy czasem nie zignorowałeś drugiego akapitu.