..chyba z ciebie można sie śmiać bo jesteś jak jakaś pierdo ..na kula zwiadula ,która wie kto od ktorego sezonu jakiemuś klubowi kibicuje ! jestem kibicem Realu od dziecka a dzieckiem przestałem być dawno bo mam 29 lat i byle śmieć nie będzie mnie obrażał i mojego klubu ! i ten płytki tekst o tamponach - możesz go mamie opowiedzieć może skorzysta i wyśle cie do sklepu po Bella Super Maxi Plus ze skrzydłami !co za ludzie ja pier..ole gdzie to sie ulęgło ! tampony i Real Madryt masz skojarzenia które powinneś leczyć.
pozdrawiam normalnych forumowiczów.
Przepraszam, ale musialem sie wtedy znizyc do Twojego poziomu, zeby odpisac na ten tekst o tym ze tylko dzieci graja w fife bo pes jest dla nich za trudny i jakis jeszcze tam Twoj "ambitny" tekst byl, ale juz nie kojarze.
Moral jest z tego tylko taki ze jak sie wypisuje glupoty na zerowym poziomie to trzeba byc gotowym ze ktos tez Ci odpowie na zerowym poziomie.
Pozdrawiam.
P.S: tekst o tamponach nie jest moj, tylko to jest cytat i w oryginale odnosil sie zarowno do Farsy jak i K*rewskich i tego ze na chwile obecna 90 % ludzi online gra tylko tymi dwiema druzynami.