siema, jestem nowy, ale podobnie jak wy jestem fanem pesa, mozna by rzec ze od zawsze. Oto moje wrazenia po rozegraniu ok 20 spotkan. Po pierwszych 3-4 meczach bylem zachwycony, co tu duzo gadac, zadnych wad nie widzialem, po kolejnych 15 meczach zmienilem zdanie diametralnie.
ta gra to jakas kompletna pomylka. Teraz nie dostrzegam prawie zadnych zalet, moze poza grafika, bo ta jest na najwyzszym poziomie. Gra zatracila swoja grywalnosc, czyli cos czym zawsze byla o 100 lat przed fifa. Zaczalem sobie notowac bledy ktore wyhaczylem, a wiec zaczynajac wspomne o bramkarzach, przeciez to smiech na sali co oni wyprawiaja, puszczaja [cenzura] za [cenzura], nie wychodza do pilek a jezeli to robia to sa metr przed pilka nim dojdzie napastnik, brakuje im zdecydowania co wplywa na gre. czasem zamiast wyjsc zostaja w bramce albo co lepsze idzie prostopadle podanie z 40 metra przy lini do srodka to oni sie ustawiaja na srodku pola karnego i nie reaguja wcale na to co sie dzieje, pilka leci obok nich do wbiegajacego napadziora a ten stoi jak kolek. co strzal komputera to gol, a jezeli juz ma zamiar obronic to wypluwa pod nogi napadziora. Kolejna wpadka, parametry zawodnikow wlacott bez pilki jest wolniejszy od jakiegos bocznego obroncy panathinaikosu ktory biegnie z pilka, nie wspomne ze walcott ma speed 92 bodajze, co to jest...dalej, ten sam walcott ustawiony na prawym skrzydle wcale nie wychodzi na pozycje, podobnie jak reszta zawodnikow, a mianowicie tych z przodu rawie kazde zagranie od pomocnika do napastnika konczy sie strata bo obronca wyprzedza napastnika. dalej, przjecia pilki, ja rozumiem ze moze pilka idskoczyc fabregasowi, raz drugi, ale nie przy kazdej akcji...Boze pzreciez to sa zawodowcy dla nich przyjecie pilki to bulka z maslem, ale nie w gzre, lepiej utrudniac zycze graczowi, niech sie meczy, dalej, sedziowanie to kolejna wpadka tworcow gry, jada cie od tylu sedzia nie gwizdze, ty ich popchniesz, juz z kartka leci, a co do jechania od tylu, przeciwnik z inteligencja komputeraz nie popelnia bledow, czy to cannavaro czy jakis z kopenhagi, pilke odbieraja tak samo, wslizgiem od tylu czysto w pilke, a klepa wszystkie druzyny graja perfekcyjnie, czyzby same barcelony?? moze...Nastepne co zauwazylem to polecenia dla naszych grajkow, majac pilke czasem musze wcisnac 10 razy przycisk aby zawodnik wykonal moje polecenie, co zreszta nie jest przesadzone ze postapi wg mojego widzimisie. Jeszcze taki szczegol ktory tez mnie wkur*ia. Otoz za kazdym razem gdy jest faul, niewazne czy na 40 metrze czy na 50, zawsze musi sie ustawic zawodnik, albo dwoch do muru, a co najlepsze jest ze nie da sie ich usunac, porazka totalna. Na koniec mialem rzut wolny 25 metrow podchodzi van persi kopie pzred siebie i co?? z 5 osobowego muru skacza wszyscy oprocz goscia w srodku muru nad ktorym pilka pzrelatuje---gol padl...podzielacie moje opinie?? co ot ym sadzicie?? jezeli sie myle w czyms to mi udowodnijcie ze sie myle