ja też mam taki sam problem pisałem do konami ale jeszcze nie odpowiedzieli, chyba napisze jeszcze raz bo zaczyna mnie to denerwować . Jeżeli wie ktoś jak ten problem rozwiązać byłbym wdzięczny za pomoc.
POMOZE KTOS??powie mi ktos jak zagrac swoimi danymi uzytkownika (czyli druzyna z master league). Gralem juz 2 mecze z goscmi ktorzy grali skladami z ML a ja nie moglem (wybieralem ligi dane uzytkownika ale nie moglem kliknac dane uzytkownika) . Co mam zrobic?
sciaglem juz 1.03 + 1.05 (DLC)? ale jak sie rejestruje to pisze ze jest zly kod rejestacyjny
Ponawiam pytanie:W Ekstraklasa Patchu, po zainstalowaniu robią się dwie ikony i jakby dwie gry. To czy można zainstalować łatkę od Konami do tej pustej gry, żeby ta z patchem została taka jaka była?
Probuje pogra w pes na necie a tu coś takiegoUnable to connect to server for network connection test. The server may be too busy, down for maintenance or a firewall or router may be restricting accesNic nie moge zrobić bo nadal nie działa wie ktoś jak zaradzić ?
Siemka jestem nowy ^^ Jezeli nie mam orginalnej gry to se raczej nie pogram online nie ? ;/
witam ma takie pytanie czemu jak gram online to mam szarą kropkę zamiast zielonej czym to idzie ?a przy okazji przeciwnik ma zawsze czerwoną.