Jakim cudem moge miec cos zle z gra jak wszystko inne dziala ? mam rozne patche komentarz polski , spolszczenie i w ogole w online wszystko działa z wyjatkiem tego czatu wiec to nie moze byc wina gry ... jesli by np jakies mecze nie dzialaly to racja ale wszystko dziala ladnie z wyjatkiem czatu wiec nie wiem o co chodzi kurna moze zle to robie ale watpie , a moze cos trzeba przestawic u mnie w opcjach nie wiem bo kurde wyboraz sobie ty sytuacje grasz mecz typ do ciebie cos zaczyna pisac i nie masz mu nawet jak odpisac i z kazdym prawie jest to samo ...
Mam co prawda jakis syf w folderze z gra bo niektore patche jak instalowalem to zle wkleilem czy cos , a dopiero pozniej dobrze ale takie tam syfy w folderze niektore zostaly ale to nie ma napewno nic do rzeczy bo co to moze miec do czatu ... musi byc jakies rozwiazanie.
A przeinstalowanie moglo by cos dac ? i jakbym odinstalowal Pesa z komputera to pozniej w online bede mogl wpisac swoj nick tylko i haslo i kod rejstracyjny ? nie bede musial sie juz rejstrowac drugi raz no nie ?