jakiego neta masz???
6 mb. z Inei.
Dodam, że grałem przy włączonym utorrencie, gdzie jednocześnie wysyłał się film.
I zero laga.
Niech się wypowiedzą Ci, którym chodzi bez zrywania - czy uruchamiacie grę przez ikonę w program files? - może tu jest ten kruczek...
Może nie należy odpalać przez skrót na pulpicie i wszystko jest ok.
Proszę niech potwierdzą tą teorię gracze, którym nic nie zrywa.
Pzdr!!!
Ja uruchamiam z autorun. Wsadzam po prostu płytę i klikam play ;] Czyli w sumie żadnych skrótów nie tykam.
Ja mam następujący problem tak wiec miałem 40 % kasy na pes 10 wiec kumpel zaoferował sie ze kupimy na spóle poszliśmy do empiku niestety miałem mniej kasy wiec od dał większość zainstalowaliśmy u mnie potem u niego wiec żebym mógł grac musiałem ściągnąć cracka wiec teraz pojawia się problem bo chciałem zagrać z nim przez neta ale nie wiem to zrobić z crackiem i czy w ogóle się da tak grac jeśli tak to jak to zrobić dodam ze on się już zarejestrował może jest jakiś sposób przez hamachi
Żal :|
Tego jeszcze nie było żeby płacić za pirata
A Ty to właśnie zrobiłeś.
Nie pograsz przez neta na scracowanej grze.
Wiesz jak wygląda sytuacja? Tak jakbyś dał kumplowi w prezencie xx zł, żeby sobie kupił Pro. On ma z tej transakcji oryginalną grę o xx zł tańszą, a Ty masz z tego jedno wielkie NIC. Krótko mówiąc Wy**bał Cię w kosmos.