Brak mi słów.. A więc twoim zdaniem, Małecki zasłużył na wyzwiska za to że jest przywiązany do klubu tak ?
Nie, ogólnym chamstwem i szeroko pojętym prostactwem, które można zamknąć w potocznym pojęciu "wieśniactwo".
To że media o tym nie wiedzą, nie znaczy że takowej oferty nie było. Była jedna oferta i to w ostatnim czasie ale Valckx powiedział że za rok pójdzie za większe pieniądze.
Na podobnej zasadzie można uznać, że Valckx blefuje i żadnej oferty nie było, ale rozumiem, że obie opcje są możliwe.
Wasza Cracovia chyba też nie prędko...
Średnio trafiłeś z zaimkiem, ale rozumiem - każdy, kto podniesie głos na Wisłę, musi być kibicem Cracovii, a jeśli NAWET NIE, to z pewnością ma jakieś powiązania z Lechem (tu moja osoba zapewne pasuje), Arką, Polonią czy Legią. Zresztą nawet jakbyś pisał do kibica Cracovii - zbłaźniłbyś się tą ripostą, bo wystosowałeś najgorszą z możliwych, zamiast przyznać, że Wisła ma łagodnie mówiąc średnie szanse na fazę grupową LM.
Jaka zazdrość ? Wmówiłeś sobie że, każdy zazdrości Cracovii Klicha i nie dasz złego słowa powiedzieć na swoją gwiazdę. Gdyby Klich był taki zajebisty jak ty go widzisz, transfer do Wolfsburga nie byłby szokiem. Możliwe że za parę lat Klich będzie jednym z najlepszych Polskich piłkarzy ale w tej chwili znalazłoby się 10 lepszych polaków od niego w Ekstraklasie.
Nie rozumiesz.
Małecki nie dostaje powołań i to wyraźnie Wiślaków boli. Tylko, że ostatnio znudziło im się marudzenie wyłącznie na Smudę, więc przenieśli się na niewinnego Klicha, byłego zawodnika wrogiej drużyny - o żałości konfliktu krakowskiego wspomniałem wyżej. Mam przypomnieć, ile razy on zagrał w kadrze, że wszedł na ogon i że Małecki ma bogatszy dorobek reprezentacyjny? Również uważam, że twój ulubieniec powinien występować w reprezentacji, ale z łaski swojej mógłbyś nie wylewać swoich żali na człowieka, który jak dotąd w kadrze zagrał - uważaj, bo jego dorobek jest imponujący - dwie minuty (jeśli nie mniej) i z Małeckim nie ma nic wspólnego - gra nawet na zupełnie innej pozycji.
Uczep się Tomasza Nowaka z ŁKSu, bo w zeszłym roku zagrał trzy razy w reprezentacyjnej koszulce. Albo jakiegoś nieporozumienia pokroju Murawskiego czy Sobiecha.