Tacy ludzie, jak krolewski1902 są żałośni... Mentalność dziesięciolatka. Powiedz mi, krolewski, co w takim razie robisz w tym dziale?
Tomaszewski to pajac, wiemy od dawna. Chce wyjść na plan pierwszy, niestety z powodzeniem. Warto by mu jednak przypomnieć, iż jest posłem na Sejm i niektórych rzeczy gadać mu nawet nie tylko nie przystoi, ale po prostu nie wolno. Ja z jego poglądami się nie zgadzam, może poza opinią o żelbecie w PZPN, i dawno przestałem czytać szczegółowo, co ma do powiedzenia.
Co do Smudy - wszyscy go w 2009 roku chcieli, chwalili, a teraz, mimo, że nie zagrał ani jednego meczu o stawkę, uważają, że należy selekcjonera wywalić. Mamy rozliczać trenerów po meczach towarzyskich i sposobie doboru kadry? Poczekajmy do Euro. Jeśli nie wyjdziemy z grupy, zgodzę się na wszystkie kamienie rzucane w kierunku szkoleniowca. Ale dajmy facetowi popracować! Koleś buduje drużynę i ma prawo dobierać sobie zawodników tak, jak mu pasuje. Ciekawe, kto będzie pamiętał, że w zespole nie było Żewłakowa, kiedy awansujemy do ćwierćfinału, co?