Jak bym do Fabiańskiego i Boruca dołożył Białkowskiego, bo świetną robotę robi tam w tej swojej wiosce w Anglii, nie pamiętam nazwy klubu. Co do obrońców, to brakuje mi nazwiska 'Rybus", bo przecież Maciek będzie grał na lewej obronie, a nie skrzydle. Nie wiem też, co robi tam Dawidowicz, który ostatni mecz na jakimś tam poziomie rozegrał chyba dwa lata temu. Zamiast Cionka powinien być Szukała, a zamiast tego Dawidowicza Wasyl - mistrz Anglii. Co z tego, że mało grał, ale jestem pewien, że jakby przyszło mu grać na Euro, to na pewno lepiej by się spisał niż Dawidowicz. Aczkolwiek nadzieja w tym, że pięciu odpadnie, w tym pewnie ten młokos grający w Portugalii.
Peszko i Jodłowiec wypad, są za słabi. Nie wiem, kogo do partnerowania Krychowiakowi, ale przecież jest Piotrek Zieliński, mój wiślak Krzyś Mączyński. Napastników wystarczy trzech - Sobiech albo Stępień out. Lepiej Artur, który przez ostatnie lata uzbierał ledwie kilka bramek w Hannoverze.
Ogólnie zrobiłbym to po swojemu, lecz selekcjonerem nie jestem. Wierzę w wybory Nawałki, bo pokazał, że warto mu ufać.