Autor Wątek: Reprezentacja Polski - newsy, mecze  (Przeczytany 633592 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
Odp: Reprezentacja Polski newsy, mecze
« Odpowiedź #440 dnia: Maj 29, 2010, 21:19:48 »
Lewandowskiemu 6 a Dudce 4? No sory bardzo ale chyba na odwrót
Prosze Was zobaczcie wkońcu że Robercik potrafi grać tylko na naszym podwórku, lepiej żeby nie odchodził bo się skończy jego kariera

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #441 dnia: Maj 29, 2010, 21:29:20 »
Dudka to największe drewno tej reprezentacji...  A Lewandowski to bardzo dobry zawodnik (jak na na polskie warunki), a ty jesteś do niego dziwnie uprzedzony
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #442 dnia: Maj 29, 2010, 21:31:51 »
Dudka to największe drewno tej reprezentacji...  A Lewandowski to bardzo dobry zawodnik (jak na na polskie warunki), a ty jesteś do niego dziwnie uprzedzony
Każdy ma swoje zdanie, ale zobaczysz że to żaden piłkarz za nie długo, za trzy lata Cypr

JacooB

• Gość
« Odpowiedź #443 dnia: Maj 29, 2010, 22:18:36 »
A ja wieże że da rade sobie w Bundeslidze to utalentowany piłkarz i na Euro 2012 może być kluczowym zawodnikiem naszej kadry

Offline rageman

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 04.06.2009r.
  • Ballpackmaker
« Odpowiedź #444 dnia: Maj 29, 2010, 22:19:42 »
Byłem zachwycony dzisiaj, bo zobaczyłem od niepamiętnych czasów że Polska potrafi grać z klepki. W I połowie, kilkakrotnie stwarzaliśmy sobie sytuacje grając na połowie Finów z pierwszej piłki. Szczególnie na + Mierzejewski, Błaszczykowski, Piszczek. Szkoda, że zabrakło szczęścia, bo naprawde powinniśmy wygrać. Sobiech w ostatniej minucie - to była stówa. Ale jestem pozytywnie zaskoczony ( jednak bez przesady ), w każdym razie zmierza to ku dobremu. I wcale sie nie liczy że Kuba w przerwie powiedział "Finlandczykom"

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #445 dnia: Maj 29, 2010, 22:56:05 »
A czy wy nie widzicie że Lewy to taki lis pola karnego a tu grał na skrzydle?? A co do ocen piłkarzy to można za przykład dać Rasiaka wszyscy się z niego śmieją a ostatnio to żaden piłkarz nie zrobił za granicą takiej kariery jak Rasialdo, mówię o graczach z pola.
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline Zaq

• IV - ligowiec
  • Na forum od: 24.07.2009r.
  • Striker.
« Odpowiedź #446 dnia: Maj 30, 2010, 00:00:49 »
Dziś oglądałem dobry mecz. Szczegół, tudzież pomijam fakt że w 2 minucie mogliśmy przegrywać 0:1. Ale całokształt twórczości, nie wypadł najgorzej. Na uwagę zasługuje Błaszczykowski. Ładnie grał, biegał starał się, Jeleń dość mizernie, nie miał o tyle dobrych podań, jak to w Auxerre. Młodzi także fajnie grali, bramkarz niepewny, czego nie można powiedzieć o GK Finów.

Peace.
PREMIERSHIP > oll.

Offline LuKeL

• Piłkarz ekstraklasy
  • Na forum od: 04.01.2010r.
  • Visca el Barca !!
« Odpowiedź #447 dnia: Maj 30, 2010, 00:08:09 »
Jeleń jeszcze wypadł z meczy z Serbią i Hiszpanią i poleciał do Francji leczyć kolano. Nowy klub mu kazał :P ale Smuda nie powiedział jaki :P
" border="10

Offline chmielu2108

• II - ligowiec
  • Na forum od: 09.11.2009r.
« Odpowiedź #448 dnia: Maj 30, 2010, 00:18:43 »
Dziś oglądałem dobry mecz. Szczegół, tudzież pomijam fakt że w 2 minucie mogliśmy przegrywać 0:1. Ale całokształt twórczości, nie wypadł najgorzej. Na uwagę zasługuje Błaszczykowski. Ładnie grał, biegał starał się, Jeleń dość mizernie, nie miał o tyle dobrych podań, jak to w Auxerre. Młodzi także fajnie grali, bramkarz niepewny, czego nie można powiedzieć o GK Finów.

Peace.

Jeleń mógł nie zachwycać grą przez kontuzje kolana :) A co do meczu z Hiszpanią i Serbią w pierwszym powinien zagrac Sobiech ,powinien również powołać Janczyka ,który bardzo dobrze się spisuje/spisywał w Lidze Belgijskiej :)
" border="0
" border="0

Offline Janek994

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 03.07.2009r.
« Odpowiedź #449 dnia: Czerwiec 01, 2010, 21:10:27 »
Kapitan reprezentacji Polski Michał Żewłakow zmienił klub. Ligę grecką zamienił na Turcję - informuje stacja nSport.

Wychowanek Drukarza Warszawa podpisał kontrakt z tureckim Ankaragucu Ankara. Przez ostatnie cztery lata Żewłakow był piłkarzem Olympiakosu Pireus. W barwach mistrza Grecji rozegrał 66 spotkań i strzelił jednego gola.

W zakończonym sezonie 2009/2010 nowy klub kapitana reprezentacji Polski uplasował się na jedenastej pozycji.

Swoją drogą to bardzo ciekawa drużyna, mają bardzo silna kadrę i znanego trenera
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
  • Autor wątku
  • Na forum od: 12.12.2007r.
« Odpowiedź #450 dnia: Czerwiec 02, 2010, 22:30:17 »
Serbia 0 - 0 Polska
Okazje były dla jednych i drugich. Mecz pokojowo na remis, choć niejednokrotnie Serbowie, lub Polacy mieli okazje do zwycięskiego gola.
Takie krótkie podsumowanie. :)
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline LuKeL

• Piłkarz ekstraklasy
  • Visca el Barca !!
« Odpowiedź #451 dnia: Czerwiec 02, 2010, 22:32:19 »
Bardziej zasłużone było by zwycięstwo dla Polaków, ale też Serbowie powinni ukarać naszych za tragiczne błędy w obronie. Z drugiej strony w tym błocie to oni mogli w kozakach grać :P
" border="10

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #452 dnia: Czerwiec 02, 2010, 22:36:44 »
Dudka beznadziejnie, murawa w 2 połowie pod polem karnym Serbów tragiczna. Nie dało się przebić środkiem, bo piłka zatrzymywała się na wodzie, a zawodnicy ślizgali.
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline LuKeL

• Piłkarz ekstraklasy
  • Visca el Barca !!
« Odpowiedź #453 dnia: Czerwiec 02, 2010, 22:37:34 »
Dudka najgorszy z całego składu , ale i Sadlok mnie strasznie denerwował. Zadowolony jestm z Fabiana, bo w takich warunkach bramkarzom nie jest łatwo.
" border="10

Offline Janek994

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 03.07.2009r.
« Odpowiedź #454 dnia: Czerwiec 02, 2010, 22:47:10 »
Ja już mam swoja obronę na ta chwilę :

Piszczek Żewłakow Glik Gancarczyk(Sadlok)

Zgrać ich i powinno być ok. Glik dla mnie jest super, nawet w Hiszpanii się nim zachwycali jak grały obie młodzieżówki natomiast oba mecze utwierdziły mnie że mamy problem na lewej obronę. Jedynie Gancarczyk ma odpowiednie doświadczenie ewentualnie młody Sadlok.

p.s co będzie jak Kuba złapie kontuzje np nie daj Boże przed EURO?? Kompletnie nie wyobrażam sobie kadry bez tego zawodnika

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #455 dnia: Czerwiec 02, 2010, 23:36:23 »
Franciszek Smuda (selekcjoner reprezentacji Polski): - Nie ma czego gratulować, bo nie wygraliśmy, a tylko zremisowaliśmy. Szanse mieliśmy, ale znowu zabrakło bramki. Najważniejsze, że nikt się nie wystraszył bardzo dobrych serbskich piłkarzy. Zagraliśmy odważnie. Tak, jak wymagam. Bez kompleksów wobec przeciwnika. Oby tak było z Hiszpanią. Zabrakło goli, ale nie da się strzelać bramek na zawołanie, bo przecież rywal dobrze bronił, miał świetnych obrońców. Ten styl, ta taktyka będzie kontynuowana, żeby za dwa lata wszystko funkcjonowało jak należy. Żebyśmy byli jeszcze odważniejsi i wierzyli w to, co robimy. Wtedy gole będą padać. Moje zespoły czy to ligowe, czy kadra nie mogą grać inaczej. Musi być zaangażowanie, pressing i walka. Mnie inna piłka nie interesuje. Nie podoba mi się, zawodnikom również. Dlatego za nic w świecie nie zmienię taktyki na defensywną. Bo wtedy piłkarze byliby niezadowoleni. Gramy piłkę, jak to nazwaliście, totalną. Kibicom, mam nadzieję, się podobało. Za dyscyplinę taktyczną chwaliłem ich po meczu z Finlandią, chwalę teraz. Strach zostawili w szatni.

źródło: 90minut.pl / Gazeta.pl
" border="0
You'll Never Walk Alone

JacooB

• Gość
« Odpowiedź #456 dnia: Czerwiec 04, 2010, 11:02:00 »
Reprezentacja Polski znów w Kielcach :)
Do Kielc znów zawita seniorska reprezentacja Polski. Tym razem będzie to jednak drużyna kobieca! Podopieczne Roberta Góralczyka,  w ramach eliminacji do Mistrzostw Świata 2011,  zagrają 19 czerwca na Ściegiennego z Węgierkami. Polki po pięciu spotkaniach z 12 punktami na koncie są liderkami w swojej grupie, a oczko mniej mają od nich właśnie "Madziarki". Będzie to debiut reprezentacji Polski kobiet na stadionie w Kielcach.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #457 dnia: Czerwiec 04, 2010, 15:36:26 »
Smuda porównuje Lewandowskiego do jednego z najlepszych piłkarzy wszechczasów, Cruijffa. Dobrze, że Holender nie zna polskiego, bo mógłby się obrazić, albo co gorsza - umrzeć ze śmiechu. Dobre.
" border="0

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #458 dnia: Czerwiec 04, 2010, 16:05:30 »
Smuda porównuje Lewandowskiego do jednego z najlepszych piłkarzy wszechczasów, Cruijffa. Dobrze, że Holender nie zna polskiego, bo mógłby się obrazić, albo co gorsza - umrzeć ze śmiechu. Dobre.
Nie dość, że zawsze twierdziłem że Lewandowski jest słaby to teraz jeszcze musze zmienić zdanie o Smudzie, za normalny on nie jest

Offline CiagorexSTW

• Prezes klubu
  • Na forum od: 23.11.2008r.
« Odpowiedź #459 dnia: Czerwiec 04, 2010, 16:16:28 »
co wy chcecie ??? smuda porównuje go do młodego Cruyfa a nie Cruyfa w w najlepszym okresie z tego co przypuszczam nie widzieliście jak grał Cruyf na początku swojej kariery a smuda raczej to widział i lepiej zna cechy i sposób gry niż wy
" border="0

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #459 dnia: Czerwiec 04, 2010, 16:16:28 »