Antimadridista
Piłkarz B klasy

Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.3
|
Tak, raczej będzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Perzyk
Amator
Maniacze ;D
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.14
|
i to jest to  włąśnie dlatego pykałem cały w czas w demko 
|
|
|
|
|
|
Nienawidzę poniedziałków, ale gdybym nie chodził w nie do szkoły ... nienawidziłbym wtorków ... 
|
|
|
Antimadridista
Piłkarz B klasy

Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.3
|
Nie spodziewałem się, że aż tak się spodoba  Jeśli zauważycie błędy, poinformujcie mnie a ja spróbuję je poprawić. Za kilka dni "wydam" finalną wersję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GułA
|
Ustawiłeś tylko przyśpieszenie zawodników na mniejsze, czy jakieś kombinacje inne?
|
|
|
|
|
|
 PRIDE OF LONDON ! 
|
|
|
Antimadridista
Piłkarz B klasy

Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.3
|
Ustawiłem o wiele więcej, ale raczej nie będę tego udostępniał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Plague
Amator
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.15
|
No kurde teraz całkiem inaczej się gra. Jest wolniej, ale tak jakby naturalniej. Gameplay jest bardziej zbliżony do normalnego meczu  Mi się podoba!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antimadridista
Piłkarz B klasy

Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.3
|
Bardzo się z tego cieszę  Grałem ostatnio mecz Australia-Iran i miałem wrażenie że pykam w jakiś ortodoksyjny symulator  Bramki nie szło strzelić, dopiero jakimś cudem w dogrywce udało mi się to zrobić.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2009, 18:16:34 wysłane przez Antimadridista »
|
|
|
|
|
|
serkowski
|
Ten filmik słabo pokazuje działanie OF'a, muszę zrobić inny. Widziałem gameplay'e z Xbox'a i PS3 i gra jest tak samo szybka. Jeśli się podoba, mogę to dopracować i "wydać" finalną wersję. Sciągnij to, a przekonasz się jak ogromna jest różnica.
Widziałeś a grałeś to spora różnica, powtórzę to kolejny raz ,gra na konsoli jest wolniejsza na 100 % !!! Ruchy piłkarzy są takie jakieś wolniejsze od tych z PC
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antimadridista
Piłkarz B klasy

Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.3
|
Dziwne, bo czytałem wiele recenzji, w tym konsolowych i nigdzie nie jest to odnotowane. Co więcej, według wielu recenzentów gra z kosnol jest GORSZA niż na PC. Do tego większość gameplay'ów pochodzi z konsol, a są one niesamowicie szybkie. Konami także mówiło, że robi identycznego PES'a na wszystkie platformy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serkowski
|
No czemu miałbym kłamać ? Mówię o tym co widzę grałem na swoim PC i na xboxie 360 i różnica w tempie rozgrywki jest w pes-ie na Xie strzały jak i bieg zawodników jest wolniejszy , cała rozgrywka jest wolniejsza ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dariusz91
Amator
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.4
|
Świetny pomysł. Elegancko się gra. Ten twój patch jest robiony pod czystego pes albo pod jakiegoś patcha??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antimadridista
Piłkarz B klasy

Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.3
|
Świetny pomysł. Elegancko się gra. Ten twój patch jest robiony pod czystego pes albo pod jakiegoś patcha??
Pod PESedit.com 0.7 patch 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inzaghi
|
a mam pytanie, ile drużyn jest w ten sposób przerobionych?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antimadridista
Piłkarz B klasy

Windows XP