|
|
Maniuene
Amator
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.4
|
Chodzi mi czy da się złączyć ofa z coca cola championship legue i Twojego realistic ofa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antimadridista
Piłkarz B klasy

Windows XP
Browser:
 Chrome 3.0.195.27
|
Wrzuć tego of'a na hotfile to Ci go zrobię  Trzeba było tak od razu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cronaldo
Amator
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.15
|
v.3-- gralem na poziomie superstar i odnosze wrazenie ze komputer rozgrywa akcje szybciej i dokladniej niz w poprzednich wersjach gralem AV na milan i zremisowalem 1-1, ale bardzo trudno było zrobić akcje. Gdybys mógł jeszcze bardziej polepszyć rozgrywanie piłki przez CPU to byłoby super:) chyba v.3 lepsza niz poprzednie bo choć tam piłke też rozgrywało się przyjemnie, to jednak CPU grał bardzo słabo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniuene
Amator
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.4
|
dzięki wielkie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniuene
Amator
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.4
|
To jest najnowsza wersja realistica? zajebista!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wattPL
Starszy trampkarz
 Windows 7
Browser:
 Firefox 3.5.4
|
wszystko ok. ale podniosl bym troche wytrzymalosc zawodnikow.oraz podniosl tempo gry. zwiekszyc moze troche predkosci, np akceleracje to powinno polepszyc reakcje zawodnikow oraz balance.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antimadridista
Piłkarz B klasy

Windows XP
Browser:
 Chrome 3.0.195.27
|
W sumie można by kombinować... Jest jeden problem, Konami odwaliło ze statami taką lipę, że nawet 1 pkt ma wpływ na gameplay.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inzaghi
|
Kto zagłosował na "Jest bardzo słaby"? Może uzasadnicie swój pogląd, Antimadritista, weź lepiej wywal tą ankietę;/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniuene
Amator
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.4
|
Ja z powrotem odnośnie ofa do coca cola championship  ) powinno mi się grać trudniej, a odniosłem wrażenie, że gra mi się łatwiej  do tej pory wygrałem wszystkie 7 meczów jakie grałem w ML i jestem na pierwszym miejscu w tabeli  może to tylko wrażenie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bartkovsky
Amator
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.4
|
ja tylko mam pytanie czy jak juz zaczniemty rozgrywac lige  to bedzie napisane czy gramy z tym OF-em czy nie ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antimadridista
Piłkarz B klasy

Windows XP
Browser:
 Chrome 3.0.195.27
|
Ja z powrotem odnośnie ofa do coca cola championship  ) powinno mi się grać trudniej, a odniosłem wrażenie, że gra mi się łatwiej  do tej pory wygrałem wszystkie 7 meczów jakie grałem w ML i jestem na pierwszym miejscu w tabeli  może to tylko wrażenie  Jeśli grasz na top player to gratuluję... Możliwe też że pomyliłem się przy edycji...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://www.pesleague.pl
|