http://www.pesleague.pl http://www.pesleague.pl
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Wrzesień 08, 2010, 01:17:41

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

English French German Italian Dutch Spanish Portuguese Korean Chinese Simplified Japanese Greek Arabic Russian
Ankieta
Pytanie: "Realistic gameplay by Antimadridista" w wersji 1.3b wymaga poprawy:  (Głosowanie skończone: Luty 11, 2010, 17:11:12)
Nie wymaga poprawek - 0 (0%)
Poruszania się zawodników, są oni za wolni - 1 (100%)
Szybkości podań - 0 (0%)
Głosów w sumie: 1

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: REALISTYCZNY GAMEPLAY(WIDEO) !!!  (Przeczytany 4095 razy)
ckman1973
Prezes klubu

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.4 Firefox 3.5.4

« Odpowiedz #60 : Listopad 03, 2009, 22:05:49 »

Działa 1.3b pod PESEdit.com 0.7 Co?

1 VIII - 2X - Powstanie Warszawskie
Maniuene
Amator
*

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odpowiedz #61 : Listopad 03, 2009, 22:09:59 »

możliwe, że się pomyliłeś, bo jak grałem na starym aptchu z pierwszym ofem, to przegrywalem albo remisowalem Uśmiech)
gram na top player Uśmiech)

moze da sie jeszcze zwiekszyc trudnosc?
Antimadridista
Piłkarz B klasy
**

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 3.0.195.27 Chrome 3.0.195.27

« Odpowiedz #62 : Listopad 03, 2009, 22:10:22 »

Działa 1.3b pod PESEdit.com 0.7 Co?

Tak
Maniuene
Amator
*

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odpowiedz #63 : Listopad 03, 2009, 22:12:49 »

to jak? jesteś w stanie zwiększyć bardziej poziom?
Antimadridista
Piłkarz B klasy
**

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odpowiedz #64 : Listopad 03, 2009, 22:12:57 »

możliwe, że się pomyliłeś, bo jak grałem na starym aptchu z pierwszym ofem, to przegrywalem albo remisowalem Uśmiech)
gram na top player Uśmiech)

moze da sie jeszcze zwiekszyc trudnosc?

Możliwe że to przez staty z tego patcha(Coca-Cola), bo tam one były zdaje się robione osobno.
Pobierz 1.3b, wgraj na chwilę i zagraj mecz na Top player(byle by nie drużynami z Coca-Cola).
Spróbuj grać na poziomie Super Star.
Mihcal
Amator
*

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odpowiedz #65 : Listopad 03, 2009, 22:19:46 »

Ja mam pytanie do antimadritista jak ty zmieniasz ten gameplay przez edytor czy co??
ckman1973
Prezes klubu

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odpowiedz #66 : Listopad 03, 2009, 22:24:47 »

Nie działa mi 1.3b na 0.7 Patch, wyskakuje błąd Save file is corrupted, i wyskakuje oryginalny OF od Konami ;/

wattPL
Starszy trampkarz
*

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odpowiedz #67 : Listopad 03, 2009, 22:32:53 »

jak dla mnie jest lepiej
ale moim zdaniem podnioslbym jeszcze drastycznie balance. najpierw obnizyles go znaczaco a teraz po malu podnosisz. i przez to zeby zawodnik sie obrocil potrzebuje duzo miejsca i czasu co nie jesy realistyczne.i tak samo wlasnie akceleracje. w rzeczywistosci zawodnicy sa zwinni i szybcy - "lżejsi" a w tym pesie jest to skopane.rowniez pilka moim zdaniem jest zaciezka wiec podnioslbym predkosc podan po ziemi i gora. jesli podnosic predkosc gry to trzeba rowniez podniesc predkosc poruszanie sie z pilka.
a wiec:
- balnce i akceleracja podniesione zeby zawodnicy lepiej reagowali i poruszali sei zarowno z pilka jak i bez niej
- predkosc dryblingu z pilka lepsze i realniejsze poruszanie sie zawodnikow z pilka
- predkosc podan, zeby pilka wydawal sie lzejsza...
- agility podneisc
- nie podnosilbym juz znaczaco top speed( chociaz minimalnie mozna)

w kazdej czesci tez sobie edytowalem troche gameplay, fajna zabawa, szczegolnie po dluzszym obcowaniu z gra...

offt:
ogolnie konami skopało gameplay i nie rozumiem czym sie zachwycac. fakt grafika ladna. ale gameplay do dupy...no i przez to nie mozemy sie spodziewac cudow po nawet najlepszym patchu...a gram w pesa juz 12 lat i ta czesc jest prawie ze najslabsza...
ckman1973
Prezes klubu

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odpowiedz #68 : Listopad 03, 2009, 22:35:51 »

Wrzucisz Antimadritista OF 1.3b pod 0.7?

Antimadridista
Piłkarz B klasy
**

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odpowiedz #69 : Listopad 03, 2009, 23:49:49 »

jak dla mnie jest lepiej
ale moim zdaniem podnioslbym jeszcze drastycznie balance. najpierw obnizyles go znaczaco a teraz po malu podnosisz. i przez to zeby zawodnik sie obrocil potrzebuje duzo miejsca i czasu co nie jesy realistyczne.i tak samo wlasnie akceleracje. w rzeczywistosci zawodnicy sa zwinni i szybcy - "lżejsi" a w tym pesie jest to skopane.rowniez pilka moim zdaniem jest zaciezka wiec podnioslbym predkosc podan po ziemi i gora. jesli podnosic predkosc gry to trzeba rowniez podniesc predkosc poruszanie sie z pilka.
a wiec:
- balnce i akceleracja podniesione zeby zawodnicy lepiej reagowali i poruszali sei zarowno z pilka jak i bez niej
- predkosc dryblingu z pilka lepsze i realniejsze poruszanie sie zawodnikow z pilka
- predkosc podan, zeby pilka wydawal sie lzejsza...
- agility podneisc
- nie podnosilbym juz znaczaco top speed( chociaz minimalnie mozna)

w kazdej czesci tez sobie edytowalem troche gameplay, fajna zabawa, szczegolnie po dluzszym obcowaniu z gra...

offt:
ogolnie konami skopało gameplay i nie rozumiem czym sie zachwycac. fakt grafika ladna. ale gameplay do dupy...no i przez to nie mozemy sie spodziewac cudow po nawet najlepszym patchu...a gram w pesa juz 12 lat i ta czesc jest prawie ze najslabsza...

Problem w tym że podniesienie balance o 1(!) psuje cały efekt  Niezdecydowany
Mój patch świetnie ukazuje prowadzenie piłki, piłkarze są wolniejsi, mniej zwrotni i bardziej realni, co zmusza ich do trącania łaciatej różnymi częściami stopy. Dosyć dobre było to w demie, w pełnej wersji znowu istnieje zasada R1 i do przodu...
Co prawda niektórzy piłkarze są zbyt wolni, ale by to naprawić, trzeba by tworzyć wszystkie staty od nowa, ponieważ są one przesadzone w obie strony. Ribery to w PES'ie nadczłowiek, za to Mladen Petric, to zawodnik który biega z taką szybkością, z jaką biega Ribery w prawdziwym świecie.
Po drastycznym obniżeniu Ribery jest superrealistyczny, za to Petric gra na poziomie polskiej Ekstraklasy.
Mam pomysł: mam zamiar poczekać na Matrix'a do PES'a 2010(są tam staty z FM'a) i przerobić te staty w edytorze(trzeba by było tworzyć nowe wzory). Efekt mógłby być dużo lepszy...
Czy zna ktoś może program, którym już teraz mogę przekonwertować staty z FM'a do PES'a ?
Dzemer(us)
Trampkarz
*

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.15 Firefox 3.0.15

« Odpowiedz #70 : Listopad 04, 2009, 01:22:20 »

Ja mam jeszcze tę uwagę odnośnie zwodów. W dalszym ciągu nie działają. Da się coś z tym zrobić?
Antimadridista
Piłkarz B klasy
**

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odpowiedz #71 : Listopad 04, 2009, 01:31:55 »

U mnie działają normalnie, co może być nie tak  Co?
Dzemer(us)
Trampkarz
*

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.15 Firefox 3.0.15

« Odpowiedz #72 : Listopad 04, 2009, 01:43:56 »

Gdybyś mógł to sprawdź Chelsea. Wcześniej zwód strzłka do tyłu plus strzałka pod kątem prostym w stronę słabszej nogi (nr. 2 a tym filmie http://www.youtube.com/watch?v=evDqCSoJcOE) wykonywali m.in. lampard, deco, malouda, anelka... To samo dotyczy zwodu nr. 6 Pozdrawiam.
faronaldo
Amator
*

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odpowiedz #73 : Listopad 04, 2009, 01:49:57 »

Antimadridista świetna robota ! Na Twoim OF-ie na nowo pojawiła się frajda gry w PESa. Porównując oryginalnego OF-a z patcha 0.7 z Twoim łatwo wywnioskować co pozmieniałeś w statach. I muszę przyznać że zmiany są na plus. Osobiście zmniejszyłem sobie jeszcze stamine o 5 (piłkarze się szybciej męczą dlatego też dużą rolę odgrywaja rezerwowi) oraz dodałem 10 pkt do GK Skill by polepszyć grę bramkarzy. Przy grze na Top Player gra się ciężko, ale jaką ma się frajdę z choćby jednej udanej akcji, ni e mówiąc już o bramce.
Ja posługuje się PES 2010 Editor.
Link: http://rapidshare.com/files/300351053/PES_2010_Editor_v1.0.rar 
I w tym programie możesz przekonwertować staty z FM'a do PES'a.
Pozdro.
Maniuene
Amator
*

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odpowiedz #74 : Listopad 04, 2009, 08:48:33 »

Eeeema, obiecuję że to moja ostatnia prośba odnoście ofa do coca cola championship  Mrugnięcie

mógłbyś mi zrobić of'a gdzie byłby ten poziom superstar?  to o ile sie nie myle jest 1.3b tak? z gory wielkie dzieki!
http://www.pesleague.pl

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

www.pesleague.pl
Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

Forum ligi www.pesleague.pl
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS! Dilber MC Theme by HarzeM
Strona wygenerowana w 0.053 sekund z 25 zapytaniami.