|
frogas12
|
Mam pytanie czy jak wgram ten patch to czy bede mogl grac w siecie????czy ktos juz to sprawdzil prosze o odp bardzo wazne!!!!!!!!!dzieki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SITO
Starszy trampkarz
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.8
|
|
|
|
|
|
|
S.!.T.O.
|
|
|
Antimadridista
Piłkarz B klasy

Windows XP
Browser:
 Chrome 3.0.195.27
|
Antimadridista świetna robota ! Na Twoim OF-ie na nowo pojawiła się frajda gry w PESa. Porównując oryginalnego OF-a z patcha 0.7 z Twoim łatwo wywnioskować co pozmieniałeś w statach. I muszę przyznać że zmiany są na plus. Osobiście zmniejszyłem sobie jeszcze stamine o 5 (piłkarze się szybciej męczą dlatego też dużą rolę odgrywaja rezerwowi) oraz dodałem 10 pkt do GK Skill by polepszyć grę bramkarzy. Przy grze na Top Player gra się ciężko, ale jaką ma się frajdę z choćby jednej udanej akcji, ni e mówiąc już o bramce. Ja posługuje się PES 2010 Editor. Link: http://rapidshare.com/files/300351053/PES_2010_Editor_v1.0.rar I w tym programie możesz przekonwertować staty z FM'a do PES'a. Pozdro. Myślełem o zmniejszeniu staminy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzemer(us)
Trampkarz
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.15
|
Antimadridista i jak da się coś zrobić z tymi zwodami ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marco1581
Amator
 Windows XP
Browser:
 Microsoft Internet Explorer 8.0
|
ama ktos ofa zeby nozna wygrac cl na top playerze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antimadridista
Piłkarz B klasy

Windows XP
Browser:
 Chrome 3.0.195.27
|
Antimadridista i jak da się coś zrobić z tymi zwodami ?
U mnie wszystko jest ok, nie wiem w czym tkwi problem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzemer(us)
Trampkarz
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.15
|
U mnie wszystko jest ok, nie wiem w czym tkwi problem  <placze> ;(((( A tak na poważnie to na prawdę nie wiem co jest grane w takim razie. Kurcze...zrobiłeś genialną rzecz ale do płeni szczęścia brakuje mi tych zwodów. Nie wiem o co chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bodzioMILAN
|
Antimadridista jak dodajesz nową wersję tego patcha to edytuj swój 1 post będzie łatwiej dla nas.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzemer(us)
Trampkarz
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.15
|
Ok sprawdziłem. Inp. w Barcelonie zwód ten wykonuje jedynie Messi oraz Ibrahimovic ( http://www.youtube.com/watch?v=evDqCSoJcOE zwody nr.2 i numer 6. ) W Chelsea nikt : / Przy czym wczesniej wykonywało go wiekszosc zawodników. To samo dotyczy zwodu nr 6 z tego filmu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inzaghi
|
Wydaje mi się że chodzi tu o sprint, np. zawodnik musi mieć tyle a tyle sprintu żeby umieć dany zwód.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antimadridista
Piłkarz B klasy

Windows XP
Browser:
 Chrome 3.0.195.27
|
Prędzej może chodzić o technikę, bo nie trzeba szybko biegać by umieć wykonać dany zwód.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
frogas12
|
jak ktos gra online to tego wgrac nie moze;(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SITO
Starszy trampkarz
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.8
|
Bedzie gamepley rowniez na PS3?  
|
|
|
|
|
|
S.!.T.O.
|
|
|
Antimadridista
Piłkarz B klasy

Windows XP
Browser:
 Chrome 3.0.195.27
|
Bedzie gamepley rowniez na PS3?   Niestety nie posiadam PS3, jednak jeśli istnieje program, w którym można edytować of'y z konsol, to spróbuję zrobić. Jeśli masz PS3 to zamiast męczyć się z PES'em, zagraj w FIFĘ 10 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SITO
Starszy trampkarz
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.8
|
Nie lubie FIFY   Dla mnie PES jest najlepszy   Wiec bede czekal jak cos wyjdzie, ale wielkie dzieki ze sie tym zajmniejsz duzy szacun dla Ciebie:) Daj znac jak cos zrobisz w tym temacie ok:) Pozdro:)
|
|
|
|
|
|
S.!.T.O.
|
|
|
|
http://www.pesleague.pl