Wszech
Trampkarz
 Windows XP
Browser:
 Microsoft Internet Explorer 6.0
|
Witam,Czy w tym Ofie,są wszystkie transfery?,bo wrzuciłem Ofa inp. Elano dalej jest w City a Schewa w Milanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dariusz91
Amator
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.5
|
wyszedł już pesedit patch 0.8. Zaktualizujesz swojego patcha pod ten ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kemor.gk1
Starszy junior
[You'll Never Walk Alone] .::LFC & Boruc 4ever::.
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.80
|
wyszedł już pesedit patch 0.8. Zaktualizujesz swojego patcha pod ten ??
Jestem za...
|
|
|
|
|
|
.::Liverpool FC & Boruc 4ever::.
|
|
|
Antimadridista
Piłkarz B klasy

Windows XP
Browser:
 Chrome 3.0.195.27
|
Mam pytanie: czy ktoś byłby w stanie zapłacić(jakieś 5-10 zł) za kolejne wersje "Realistica" ?, tworzone w inny sposób(byłyby bardziej realistyczne, tworzone w inny sposób i na innej podstawie statystyk).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antimadridista
Piłkarz B klasy

Windows XP
Browser:
 Chrome 3.0.195.27
|
SMS ? bo moge zaplacic  Nie, nie sms  Chodziłoby o wpłatę tych 5 czy też 10 zł na podane konto. Ostatnio dostałem propozycję odpłatnego stworzenia nowego OF'a i chciałbym się dowiedzieć czy znajdą się na to inni chętni. Bo prace nad OF'em miałem zawiesić do odwołania i być może(jeśli znajdą się chętni) to "odwołanie" nastąpi w ciągu najbliższych kilku dni... Jeśli ktoś jest chętny, proszę napisać w poscie, w tym temacie oczywiście, tylko tyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DoMManU
|
Na tym forum patche i inne dodatki wykonywane są przez ich twórców wyłącznie z dobrych chęci i dla przyjemności. Wszelkie próby zrobienia jakiegokolwiek biznesu na łatkach będą tępione a ich pomysłodawcy będą banowani. Jeśli twórcy gry zaproponują komuś płatną pracę proszę bardzo. Ale pobieranie opłaty za dodatek to przekroczenie wszelkich granic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://www.pesleague.pl
|