Master_Rafael
Chyba za bardzo zacząłeś bujać w chmurach od tych propsów jakim to Bogiem nie jesteś w PESie. Świetnie , że to robisz ale z samego szacunku do twórców mógłbyś napisać kto co robił czyli te "by" ...i dopisać , że Ty to połączyłeś te opcje , bo połowa gimnazjalistów z tego forum myśli , że to Ty jesteś autorem tego patcha. Czas zejść na ziemie , ktoś pracuje nad patchem a Ty wybijasz się na jego fejmie. Tyle.
[EDIT]
w pierwszym poście nie ma wypisane jak działa zimowa murawa , więc nie zgrywaj głupio mądrego.
Pozdrawiam
a co ślepy jesteś debilu ?!! jak byk jest napisane, cofnij się do podstawówki bo juz tam ucza angielskiego!!!!
- nowe murawy na: Webley, Bristol_Mary + śnieg na KONAMI STADIUM-Day and Afternoon-rainy & KONAMI STADIUM-Day-fine;
Teraz widzisz debilu?!
Zamknij mordę i sam zrób coś na forum!!!! Od wyjścia pesa 2010 czyli bodajże 21 października, kolekcjonuję rzeczy z internetu żeby mieć PESa takiego jak mi się podoba. To że łaczę to w całość i wkładam w to sporo swojego czasu i pracy, i zamieszczam na forum w formie patcha to jest tylko i wyłącznie moja inicjatywa. idź się czepiaj innych, że w swoich patchach nie mają po kolei wypisane, kto zrobił każdego kitsa z osobna.
ktoś pracuje nad patchem a Ty wybijasz się na jego fejmie
a kto zrobił tego patcha?
cały of jest własnoręcznie robiony przeze mnie-poprawione nazwiska (nie widziałem ani jednego patcha który by je miał), nazwy drużyn, przypisane sloty na kitsy;
jasne, że ktoś pracuje - ja, a ty gówno robisz i denerwujesz ludzi!!!!
już bardziej nie zniżę się do twojego niskiego poziomu, bo byś mnie pokonał doświadczeniem