trance te przyśpiewki zajmują 1,44 GB a na megaupload pisze że powyżej 1 GB jak chce ściognoąć to musze mieć konto premium najlepiej daj na przyklej.pl
Witam! Mam pytanie czy w wersji 1.5 będą jakieś kluby z Polski oprócz Wisły?
ja zauwazylem taki blad w tryby kariery - master league ze jest proporczyk bundesligi a nazwa jego to holenderska erdevisia a druzyny sa niemieckie jak zrobic zeby pisalo normalnie BUNDESLIGA?
Jak zrobić żeby była Polska wersja od Master_Rafael ? zainstalowałem Spolszczenie a tu nic nie spalszcza przez tego patcha Tranceshine :| jakie pliki trzeba podmienić bądź usunąć ?
Czy jest jakiś program, którym mogę podejrzeć daną murawę którą chciałbym usunąć?
Witam,zauważyłem, że o 12:17 nastąpiła aktualizacja patcha na wersję 1.4. Co uległo zmianie w porównaniu z wersją 1.3?P.S. Czy mógłby ktoś wstawić, przyśpiewki oraz patcha na Rapid Share ?Pozdrawiam.
Coooooool patch. Tylko ,że dalej mam np. stary znaczek Arsenalu i stroje też te same no i nazwa dalej ta sama Smutny.Nie wiecie w czym tkwi błąd Co? Bo ja już nie wiem. Pomóżcie Uśmiech
Myślę, że nie podmieniłeś Option File, bo to on odpowiada za nazwy zespołów oraz nazwiska zawodników
Zostanie naprawiony ten błąd z Champions League ?________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Tranceshine co ty na to aby usunąć z 10-15 twarzy z Bundesligi(mało potrzebnej/mało popularnej ligi) i dodać twarze dla lig angielskich (ARsenal , Liverpool,Chelsea itp.) albo dla innych znanych z pozostałych lig?Bo w Arsenalu to aż się prosi o twarz Ramseya i Wilshare , a w Chelsea Ivanovica, Zhirkova itd. Po co aż tyle twarzy np. w Arminii Bilefeld albo w jakimś Frankfurcie [takimi drużynami prawie nikt nie gra] ?Jak coś to mogę tym się zająć tylko powiedzcie jakich twarzy np. z Bundesligi nie potrzebujecie
A gdzie mam szukać tego Option File ?
drugi link do przyspiewek: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
JA NP gram ML borusią