hmm ?
pewnie coś źle zrobiłeś, u mnie wszytko jest dobrze
Mam jeden problem, a mianowicie chodzi o to że po zainstalowaniu patcha prawie wszystko jest dobrze (prawie robi wielką różnice) tylko drużyny które nie miały oryginalnych strojów dalej ich nie mają a piłkarze np. Lewandowski niema nowej twarzy takiej jak jest na screenie na str.1 tylko tą starą tak samo jest w innych przypadkach PROSZĘ O POMOC
nie napierdzielaj jednego pod drugim posta bo bana dostaniesz... A co do twojego problemu to zrob reinstall pesa i sprobuj jeszcze raz patcha tego wgrac
Co twojego problemu:Liga Mistrzów nie działała każdemu ale Trance rożwiążał ten problem Mrugnięcie masz na 1 stronie fix do patcha 1.4 Poprawia błąd z Ligą Mistrzów MrugnięcieA co do muzyki nie wiem ja mam muzykę jak strzelam gola Mrugnięcie może spróbuj jeszcze raz zrobić wszystko inaczej i pes 2010 też jeszcze raz odinstaluj i zainstaluj powinno pomóc Mrugnięcie
nie napinaj sie tak bo popuscisz. Ludzie ci probuja pomoc, a ty bys zaraz kazdego tutaj nozem zadzgal bo patcha nie umiesz zainstalowac
i widzicie większość stron tego działu jest a mi nie działa a bo coś tam , jak wy ofa zapominacie kopiować to masakra ! przecież zainstalować ten dodatek to jest BANAŁ a wy wiecznie problemy
dokladnie... zasmiecane jest forum takim zbednym marudzeniem.Bledy w patchu jest tylko wasza wina! Bo nie potraficie wrzucic ofa do dokumentow a kitservera do folderu z gra! to jest banal tak jak to kolega poruszyl wyzej!Zapraszam! REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Wiesz dla mnie to nie jest trudne bo juz gram w pro od 2002 czy 2003 roku patch działa a muzyki nie ma jak strzele bramke tylko jak zawodnicy wchodza jest jakie to sa pliki odpowiedzialne za to niech mi to ktos wysle je
jak przywrócić scoreboar na standardowy? taki jaki jest na poczatku ? prosze o pomoc
tego chantspacku nie da sie pobrac.zawsze przy 20% pobierania wyskakuje bląd.tego chantspacka trzeba by bylo podzielic na 3 party albo 4 najlepiej