już wiem jak rozwiązać problem czarnej murawy. Rzeczywiście jak prosił JUVEFOREVER w lecie jest czarna murawa, w zimie wszystko ok. Myślę, że to jest wina albo jakiegoś błędu, ATI lub NVIDIA, i myślę trance, że najlepszym rozwiązaniem było by wrzucenie jakiś innych muraw, bo te obecne są problemem dla niektórych użytkowników, także mam nadzieję, że w 1.3 nastąpi ta zmiana i...
jak już wspominałem twarz Daniego Alvesa, jest taka dziwna ( przynajmniej ja mam takie odczucia) ta z pierwszej części byłaby lepsza.
Te 4 drużyny też są nie jako problemem, ale jak już pisałeś zostanie to zmienione.
Myślę, że dałbyś radę pobawić się więcej w takich rzeczach, może drobnostkach ale przy grze bardzo ważnych, Socerboard jest raczej do wymiany, piłki mógłbyś jakieś fajniejsze dać, buty, murawy jak już wspominałem, bramki i siatki, oraz bandy, a i postaraj się usunąć takie drobne błedy przy intro przed meczem, kiedy zdjęcie jest z pustymi trybunami, oraz dodawaj stopniowo coraz więcej twarzyczek, aby ten patch był idealny. I ostatnia rzecz jaka mnie razi, to dużo pracy, ale aktualne formacje i ustawienie zespołów ( w 1.3 chociaż tych podstawowych). To też na pewno byłoby dużym atutem tego patcha
Myślę, że przeczytasz i zastanowisz się chociaż na niektórych moich propozycjach. Mam nadzieję, że pomysły nie są złe i skorzystasz.
Pozdrawiam i powodzenia w pracy nad patchem
edit: JUVEFOREVER, to nie wina karty graficznej te czarne murawy, bo mam radeona 4870 a ten spokojnie pociągnie pesa