LeBron raczej nie odejdzie z Cavs, marzy mu się mistrzowski pierścień, a z Cleveland Cavaliers ma spore szanse go zdobyć z Knicks raczej nie miałby żadnych szans, na kontrakt NY nie poleci bo kasy to ma aż za dużo tylko mistrzostwa brak więc raczej zostanie w Cleveland. Mam nadzieję, że zdobędą mistrzostwo i skopią dupy jeziorowcom w finale, już 2 razy ich pokonali w tym sezonie, Kobe to już nie ten sam Kobe co w zeszłym roku gra znacznie słabiej, natomiast LeBron kolejny tytuł MVP ma już niemalże w kieszeni.
heh pamiętam jeszcze czasy Jordana, mam nawet jego oryginalną koszulkę Chicago Bulls
to były czasy, tylko śmieszna jego kariera nie wiem po co po jej zakończeniu znów wrócił do koszykówki i grał w Washington Wizards z którymi nic nie osiągną bo za słaby zespół był, a tak by sobie odszedł jako mistrz heh, ale wszyscy jeśli chodzi o najlepszego koszykarza w historii mówią o Jordanie a zapominają o panu o nazwisku Wilt Chamberlain.
LeBron będzie za 10-15 lat uznawany za najlepszego koszykarza w historii bez wątpienia, patrzcie on ma dopiero 25 lat a ile już osiągnął, Jordan swoje pierwsze mistrzostwo NBA zdobył mając o ile się nie mylę 27 lat a pierwsze MVP w wieku 25 lat.