0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wszystko się da wystarczy pomyśleć
Nie wiem już co pes 6.5 v4 czy EP 09/10
czy ktos jest zainteresowany rozszerzeniem ep o druzyny takie jak celtic ? badz inne polskie pierwszo ligowe ? albo o cocacole championship 1 mam na dysku z 45 angielskich stadionów EP! ten drugi jest zj*** nie da się nawet online na nim pograć i nie słyszałem o nim dobrego słowa
Ściągnąłem wszystkie party stadionów i za nic nie chca sie wypakowac nawet tym 7-zipem Wielkośc sie zgadza więc chyba nie przerwalo w żadnym pobierania a gdy chce wypakować to pisze że błąd w archiwum, co mam teraz zrobić-ściągać od nowa a może błąd jest w tych partach i nie tylko ja tak mam???...i co mam zrobić aby w kitserverze wyswietlało stadiony podczas gry. Gdzie wkleić jak bym ściagnoł jakieś stadiony bo nie ma tam żadnego folderu satdium???wdziężny będe za żetelną pomoc!!!
Sorry, ale jakie debile są na tym forum... Nie mogłem się powstrzymać, żeby to napisać... WYSTARCZY WYPAKOWAĆ 7-ZIPEM, PODMIENIAMY I GRAMY... A folderu nie ma... To co za problem utworzyć... Nie no, nie rozumiem, jak ktoś może być aż taki dziwny, żeby takiego prostego czegoś nie umieć... I jeszcze pirackie wersje mają i się dziwią, że patch im nie działa (Cris007)...
Nie wiem co u mnie jest jak chce włączyć PES'a to włącza się czarny ekran i nic. Tylko Alt+F4 wystarczy. Zaznaczam iż miałem dziwną wersje PES'a (chyba arabską ale nie jestem pewien)
Moze ktos wyciagnac z tego patcha same socreboardy? I nie na rapida.z gory dzieki
U mnie wszystko OK się wypakowało, może musisz pobrać niedziałający part