Martinso jedynie co pozostaje to współczuć osobie takie jak Ty co mam problemy z rzeczywistością :
- Piszę iż gracz który tak postępuje na
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE powinien być ukarany jeśli udowodni mu się winę !!!!! I basta !!!!!
- Dla mnie Pes i jak dla innych na
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE to świetna zabawa i nie mamy zamiaru i nie oszukiwaliśmy by podkręcać ranking !!!!
- Pisząc o Tobie i mundurowych zastosowałem żart !!!! ( ale jak Ty to możesz zrozumieć jeśli dla Ciebie realny świat zlewa się z wirtualnym w Pesie )
A Ty znów jak dziecko,któremu zabrano zabawki z piaskownicy,że Cię obrażam,że jestem wobec Ciebie chamski,człowieku obudź się gdy nie jest za późno !!!!!
Jeśli Cię uraziłem ( lub nie zrozumiałeś żartu a tak widzę chyba jest ) przepraszam !!!!
Następnym razem odpisując na Twoje posty,obiecuję iż będę pisał dużymi drukowanym literami,bez przenośni jak i żartów tak abyś mógł zrozumieć kontekst moich wypowiedzi na forum !!!!
Ps Martinso nie traktuj tego jako złośliwości ale może postarasz się o poprawną polszczyznę w mowie i piśmie,jeśli masz problemy z obsługą słownika online,który Ci ostatnio przesłałem ( link ) to moja rada,jak tu na forum piszesz,to jeśli napiszesz słowo nie poprawnie to ono się podświetla na czerwono,wtedy możesz prawym klawiszem myszki jak klikniesz poprawić pisownię !!!!
Martinso pozdrawiam i życzę więcej dystansu do świata realnego !!!!!