Witam
Zrobiłem właśnie formata , i mam windows 7 x64.Wszytsko najnowsze stery stery.Przed formatem zachowałem sobie folder Konami-> save oraz cały naajnowszy kitserver.
Gra przed formatem włączała sie i chodziła idealnie gdzie miałem wgrane wsystskie Official patache wraz z 1.03 plus Witaminka(crack) od master rafael.
Teraz przy instalacja postępowałem tak:
1.Zaisnatlowałem Pesa 2010
2.Wgrałem cracka i właczyłem gre aby utworzył sie folder Konami.
3.Zainstalowałem Wszytskie pokolei OFFicial patche 1.01, 1.02 1.03 i wgrałem Witaminke cracka od master rafael do Z DLC 1.03
4.Włączyłem gre-> wssytsko śmiga i wyłaczyłem.
5.Podmieniłem cały folder konami( zapisany wczesniej przed formatem) do nowo utworzonego.Odpaliłem gre
6.Wyskakuje błąd przed załadowaniem menu:
"Load file became date is from iffrent version.Download content and update data"
7.I tutaj jest pierwszy błąd więc daje tam OK i nadpisz że to pominąć.
8.Nstepnie wsadzam kitserver(Wczesniej zachowany przed formatem) i nstaluje wraz z moimi dodtakami w kitserverze które przed formatem działały.
9.Włączam gre,zaś ten błąd Load filed przed menu ,daje enter.I po pojawieniu sie menu zauważam że Kitsrever sie wogle niezaładował(stare menu,stara muzyka,stare stroje ,stara cała szata graficzna)
NIEMAM POJĘCIA CZEMU MI NIE WIDZI KITSERVERA.Ma ktoś jakąś rade?
I czemu mam LOAD FAILED ,EDIT failed, skoro tylko wsadziłem stare save które wcześniej działały i starałem sie zrobić to w dobrej kolejności ??
PROSZĘ O WYPOWIEDŹ WSZYSTKICH FACHOWCÓW