Czytać instrukcje. Oczywiście, że można. Wystarczy, że zainstalujesz WC w innym folderze, może być nawet inna partycja, no gdziekolwiek. I żeby grać w WC uruchamiasz gre z folderu, gdzie zainstalowałeś przez plik pes2010plus.exe
Świetny patch zajebiście się na nim gra dobra robota!I mam jedno pytanko czy podczas rozgrywki WC można ustawić te stadiony z mistrzostw zeby na nich grać czy to juz tylko zależy od tego jaki się wylosuje?
Mam czystego PESa i chcę sobie pograć w MŚ 2010, wystarczy że ściągnę PESEdit 2010 FIFA World Cup Patch i to wszystko? Czytałem gdzieś jeszcze o jakiś patchach DLC i patch 1.3 ale na pierwszej stronie nic nie ma o tym, więc skąd to ściągnąć?
mam taki problemik . grając w ML zawsze kiedy kupuję jakiegoś piłkarza z ligi brazylijskiej , po wyjściu z gry i ponownym odpaleniu jej , staje się on bramkarzem niezależnie od tego , na jakiej pozycji grał . ktoś wie czy da się to naprawić ? ;d
Hmm.. zrobiłem tak jak powiedziałes i niby wszystko ok ale nie ma of'a z PESedit i jest wszystko pomieszane np 3 drużyny Austrii itp:/ wiesz może czym jest to spowodowane i co zrobiłem źle ?? edit: Może być to spowodowane tym iż najpierw zainstalowałem world cup 2010 patch a później pes edit patch ??
Powie mi ktos jak world cup spolszczyc !
w PESEdit 2010 FIFA World Cup patch nie ma pliku settings to jak mam zmienić sterowanie powie mi ktoś czy nie