Witam serdecznie!
Mam pytanie, mianowicie zainstalowałem Waszego patcha 3.4
Oczywiście wcześniej w odpowiedniej kolejności Patch 1.03 Konami, uaktualniłem DCL z gry, nastepnie właśnie PESEdit Patch 3.4 i na końcu Fixa
Na końcu odpowiednie spolszczenie. Wszystko jest ok tylko grając ML w pierwszym sezonie, mniej więcej po przerwie zimowej jak zaczynają się mecze drugiej rundy wychodzi mi do Windowsa i wyskakuje bład. Czytając wcześniej podejrzewam, że może chodzi o ten Selector na początku i Switches, a nie rozgryzłem tego... Gdzieś widziałem komentarz, jak komuś wychodziło przy robieniu transferów itd i ktoś odrazu powiedział, że to właśnie przez to...
Więc co trzeba zrobić na samym początku:
Uruchamiam menu PESEdit Patch
Start:
Pro Evolution Soccer 2010
Pro Evolution Soccer 2010 - Online
Pro Evolution Soccer 2010 - Settings
Check for updates
Run as Administrator
Information
Model Switches:
Add-ons:
Default/ 2. Bundesliga
Championship
Serie B
Ligue 2
Segunda Division
Eredivisie
I teraz opiszcie mi krok po kroku co powinienem zrobić aby poprawnie grać w ML i nie pojawiały się żadne błędy... Muszę najpierw nacisnąć to Default w Mode Switches i później coś ze Start? Ale co zwykły PES czy PES Online o co w tym chodzi? :/ Rozumiem, że ta ostatnia lista to możliwość ligi, którą chcemy mieć - mnie interesuje Segunda Division. Proszę opiszcie to krok po kroku
Później uruchamiałem normalnie ze skrótu PES plus
Co prawda 7 Austrii itd jak czytałem na forum nie mam i nic takiego się nie dzieje, ale liga niemiecka ma znaczek Bundesligi itd ale nazywa sie Eredivisie, są drużyny niemieckie oczywiście. A druga liga hiszpańska nazywa się Bundesliga 2 - jesli nie da się z tymi nic zrobić to to raczej mi nie przeszkadza
I zapomniałbym... sciągłem jeszcze do tego Patcha te Emblems domyślam się, że trzeba do wkleić do kitservera... ale gdzie dokładnie
Pozdrawiam!