0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czy jak wgram tego pesedit 2.1 to czy save z zostań legendą bedą okey?? czy coś się zrąbie??i w ogóle?? prosze o odpowiedz i z gór dziękuje
Czekajcie chwilkę bo się zamotałem. Do 2.1 wystarczy tylko wersja 2.0 czy 1.9 też?
tak.po zainstalowaniu tego patcha gdy chce się zalogowac online to wyskakuje komunikat że nieprawidłowe dane gracza wie ktoś o co chodzi i jak to naprawić???
Panowie jak wgrywam sobie do tego patch murawy mianowicie Camp Nou od 1980, Santiago Bernabeu, snieg patch i wlasnie niewiem czy to jest wina mojej kombinacji poniewaz gdy zaczynam grac ML to jest wszystko ok ale jak chce odtworzyc save to mi wyskakuje error runtime cos tam pisze o pes.2010.exe i C++, POMOZCIE
jakby dalo rade to jasnies prosze, ja nie jestem obcykany w patchach poniewaz jedyny na jakim gralem to byl od Tranceshine, sciagnolem wersje 1.9, i 2,0 a potem chcialem dorzucic lepsze murawy i mi sie cos posralo;/
REJESTRACJA lub LOGOWANIE macie tu te switch'e . MI pomogły.
a ma to osbne exe???bo tak to online bym wchodzil prze pes.exe a na patch u bym gral na exe od patcgha??
ponawiam pytanie