nie musisz pisać dużą czcionką ja widzę,a dla twojej wiadomości nic nie kasowałem.
tak napisałem żebyś nie usprawiedliwiał się żałobą bo to nie jest główny powód gdyż update miał wyjść już dawno a napisałem że mogłeś napisać że nie miałeś czasu po prostu i tyle a ty od razu jedziesz na mnie takim tonem...
ja przesadzam? chyba ty ja nic na ciebie nie napisałem a ty od razu się rzucasz,teraz sobie odpowiedz na te pytania które ci zadałem w poprzedniej wiadomości i powiedz czy nie mam racji...
Powtarzam !Czy ja muszę się Tobie tłumaczyć ,czy PŁACIŁEŚ ZA KOMENTARZ I W ZWIĄZKU Z TYM MASZ JAKIEŚ WYMAGANIA?
??.
Nikogo nie obrażam i bardzo mi przykro ,że nie nadal nie rozumiesz o co chodzi .Nie będę dalej brnął w ten bezsensowny spór .
Nie rozumiem Twojej zaciekłości i brak samokrytyki.Mam prawo robić to co uważam za słuszne i zgodnie z moim sumieniem.Nie powinieneś pisać takich postów i tyle.Gdybyś miał choć trochę dobrej woli to sprawdziłbyś,że napisałem ,iż mam zrobione 70% update i przerwałem na czas żałoby {więc chyba przez cały czas przed katastrofą coś tam robiłem!!!!!!!!!!!!!!!},ale Ty wolałeś'' machać szabelką" i oskarżyć mnie o kłamstwo ,a
dla mnie to jest zniewaga.
Skoro nie skasowałeś tego postu, to znaczy ,że ja bez powodu napadłem na Ciebie?
??Nic nie dzieje się bez przyczyny!!!!!!!
"kto sieje wiatr ,ten zbiera burzę".witam to mój pierwszy post, i pierwszy pobrany dodatek na tym forum.
kozille
dzięki wielkie za komentarz, prócz nie których nazwisk które są winą złej wymowy Szpaka jest super!!!!!!!
co do lukasza to ma racje nic złego nie powiedział a wy go tak obrażacie.
Tak nic złego ,ale za to obrazliwego . Napisał ,żebym się nie usprawiedliwiał żałobą{PONIŻEJ JEGO TEKST }
"no ale żałoba trwa kilka dni a nad tym update pracujesz juz z dwa miesiace więc nie usprawiedliwiaj się żałobą. po prostu nie miałeś czasu i tyle.Każdy powinien to zrozumieć."
1.Jakim prawem kwestionuje moją prawdomówność
2.Rozlicza mnie i wie lepiej dlaczego zrobiłem przerwę w robieniu update
3.Zwróć uwagę jakim tonem do mnie pisze
4.Dlaczego jego powyższy post został skasowany {pewnie dlatego napisałeś,że nic złego nie napisał ,bo już tego postu nie ma i nie mogłeś go przeczytać}
Praca nad komentarzem jest bardzo trudna i czasochłonna i wykonuje ją całkowicie za darmo.Nie pragnę taniego poklasku ,ani nie mam zamiaru być kimś wyjątkowym z tego powodu.Znam się na tym ,więc jak mam czas ,to staram się tysiącom polaków sprawić przyjemność.Sam korzystam z bezinteresownej pracy innych np.spolszczenie by Master_Rafael [i chwała mu za to].
Reasumując ,mam bardzo mało czasu ,gdyż nie jestem tylko muzykiem ,ale również pracuję ,trenuję i mam swoje życie!
To jest mój ostatni post tego typu na tym forum.Napisałem go ,żeby wyjaśnić to nieporozumienie,gdyż nie jest moją intencja wszczynać kłótnie .
Przykro mi ,że dałem się w to wciągnąć ,ale to też nauczka dla mnie.
Nie zamknę tematu ,[i PROSZĘ O NIE ZAMYKANIE GO PRZEZ DECYDENTÓW} gdyż chcę dać szansę wypowiadania się na temat komentarza innym!