Emilek1908A przeczytałeś chociaż co jest napisane w tym błędzie?
w lidze portugalskiej jest wiele drużyn, które mają za małe cyferki na koszulkach i to mnie denerwuje
Wszystko na czystego PEsa: wrzucam folder "KONAMI" do dokumentów folder "img" do folderu z grą. I co dalej? Co z folderem "Ravishing Patch" ?PRosze o pomoc
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo mi wyskakuje jak próbuję wczytać grę. Mam wszystkie update itp. itd. Może zrobiłem jakiś błąd. I prosiłbym o nie odsyłanie mnie do google i poszukania w ponad 80 stronach tematu, tylko o normalną odpowiedź.
Raczy mi ktoś poradzić? Może banał ale nie wiem co mam zrobić...
wywala przy tworzeniu społeczności...
ściągnij sobie microsoft visual c++
tez mam ten problem help!!!!
i wywaliło mnie dziś gdy rozpoczynałem karierę realem i chciałem zmienić strukturę ligi, drugi raz rozpocząłem karierę i nic tam nie zmieniałem ale i tak potem przy 2 tygodniu jak dałem next to wywaliło...sergio ty też tak masz czy to przez nie wgranie czegoś(niby wszystkie update mam....)
Patch jest boski!!! Najlepszy w jaki grałem! Mam wszystkie fixy i updaty i wszystko śmiga. Ale nigdy nie kopiowałem plików do moich dokumentów bo wyskakiwał mi błąd w pesie( chodziło tu o niezgodność wersji) jak to naprawić?