Jak będzie to będzie, nie to nie takie głupie pytania napewno nie motywują naszego świetnego patchmakera więc czekaj
Nie chodzi mi o to, że już chcę tego update. Po prostu pytam z czystej ciekawości ile mniej więcej będzie trzeba czekać. Nikogo nie popędzam, bo wiem, że to żmudna praca. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jak bym zrobił własnego OF-a pod 1.4 SA2010 to po wgraniu update nadal będę mieć te składy i formacje czy znów wszystko będzie tak jak w patchu?
a po co ci update jak dopiero patch wyszedl ? znowu nie potraficie dobrze przeczytac i zainstalowac tak jak powinno byc ? ja sie w ogole dziwie ze sergio wam odp mna glupie pytania.Nie ktorzy jak cos napisza to nie wiadomo czy plakac czy sie smiac.zenujace jest to
po to by móc grać online na przykład. a i po to by nie wywalało ze społeczności i były w miarę poprawne statystyki zawodników.Jakbyś był w temacie to byś wiedział że sergio pracuje nad up 1.5
Witam panowie, mam jedno pytanko Formatowałem sobie komputer, a nigdzie nie zachowałem kopii patcha. Więc co mam ściągnąć i w jakiej kolejności instalować, żeby było wszystko najnowsze i bezbłędne