Słuchajcie niewiem czy dobrze piszę w razie co mnie przekierujcie gdzie indziej. Ściągłem patcha Ravishing [1.4] i jak pisze w instrukcji skopiuj folder konami tam i ravishing patcch to już zrobiłem a potem jak pisze:
4.Uruchom Slot Manager.(...\Ravishing Patch\kitserver)
-Instaluj
-Wybierz odpowiadający Ci slot 1-6
-Akceptuj
-Uruchom Grę
i jak uruchamiam slot menagera i klikam instaluj wyskakuje mi brak pliku ... Niewiem czy coś robię źlę, proszę o pomoc ... niewiem czy to w czymś przeszkadza ale mam wgranego już PL komentarz i spolszczenie.
Tutaj wkleję jeszcze całą instrukcję:
Jeżeli posiadasz wcześniejsze wersje Ravishing Patch,należy WSZYSTKO usunąć,powtarzam WSZYSTKO.
1.Wypakuj Ravishing Patch 1.4 na Pulpit
2.Folder ''KONAMI'' wgraj do Dokumentów (C:\Users\?\Documents)
3.Folder ''Ravishing Patch'' można trzymać w każdym miejscu.
4.Uruchom Slot Manager.(...\Ravishing Patch\kitserver)
-Instaluj
-Wybierz odpowiadający Ci slot 1-6
-Akceptuj
-Uruchom Grę
Folder ''Nazwy zamiast logosów-Reprezentacje'' odpowiada za skróty drużyn reprezentacji,jeżeli chcemy aby były w grze należy unnamed_2007.bin wgrać do ....Ravishing Patch\kitserver\Ravishing Patch\img\dt0f.img
:::Obsługa Slot Manager:::
1.Oryginaly Slot Patcha -Ten slot nie jest przeznaczony do gry w ML,czy też innych rozgrywkach.Jest on poto by dokładnie przejżeć wszystkie druzyny w EDYCJI w grze.
2.ML - ML2 Coca Cola- Po wybraniu tego slotu,w Master League,w Division 2 będzie angielska Championship,będziemy mogli grać we wszelkiego rodzaju rozgrywki.
3.ML - ML2 SerieB - Po wybraniu tego slotu,w Master League,w Division 2 będzie włoska Serie B,będziemy mogli grać we wszelkiego rodzaju rozgrywki.
4.ML - ML2 Seguda Division - Po wybraniu tego slotu,w Master League,w Division 2 będzie hiszpańska Liga Adelante(Seguda Division),będziemy mogli grać we wszelkiego rodzaju rozgrywki.
5.ML - ML2 Bundesliga - Po wybraniu tego slotu,w Master League,w Division 2 będzie niemiecka 2Bundesliga,będziemy mogli grać we wszelkiego rodzaju rozgrywki.
6.ML - ML2 Other A-All 2 League - Po wybraniu tego slotu,w Master League,w Others A będą wszystkie zespoły z powyższych drugich lig,po to abyśmy mogli i nimi grać ML,będziemy mogli grać we wszelkiego rodzaju rozgrywki.
Uruchom Grę-Uruchamia Grę
Instaluj- Instaluje KS
Re Instaluj-Odinstalowuje KS
Akceptuj-Zapisuje zmiany.Klikamy po wybraniu slotu.
2.Select KS Folder
3. ....\Ravishing Patch\kitserver\Ravishing Patch
Tak ma być!