witam!! PES2011 mnie nie zachwycił więc postanowiłem wrócić do 10
Wybrałem tego patcha,muszę przyznać iż solidna robota mam tylko jeden problem...
Gram ML... i dopóki nie zapisze gry i z niej nie wyjdę wszystko jest spoko... ale jak zapisze, wyjdę i później znowu chcę wybrać tego save to wywala mnie do Windy... I wyskakuje komunikat Microsoft Visual C++ czy coś w tym stylu :/
Jak gram mecz towarzyski to wszystko jest elegancko,problem pojawia się tylko w ML...
Grę ściągnąłem od 1.4, mam wszystkie UPy i poprawne DLC... instalowałem to już z 10razy i za każdym razem mam tylko ten jeden błąd... zaznaczam że czytam obecnie te forum i jestem już na 60stronie, ale póki co rozwiązania nie znalazłem... Zagląda ktoś tu jeszcze?? czekam na pomoc
miałem podobny problem ale to tylko i wyłącznie podczas próby przejścia do wyboru składu w meczu..
A winą tego było to, że ściągnąłem patcha, a przed instalacją patcha doinstalowałem inne dodatki, więc w twoim przypadku może być to samo lub źle podmieniłeś pliki..
edit: zapisz sobie save gdzieś na płytce lub na dysku, ponownie zainstaluj grę i dobrze podmień pliki
a tamten folder Konami usuń z dysku C: i wklej ten właściwy, a jeżeli ściagasz grę na dysk to nie przenoś plików tylko spróbuj odpalić z tego dysku, na który pobierałeś, i w którym rozpakowałeś
Mam nadzieję, że jest to zrozumiałe.
Ewentualnie gra na tym save'a jest niemożliwa, mi np. w ogóle nie odczytywało.
Pozdrawiam.