Dokładnie - jak Lewy pieprzy akcje to wszyscy go winią za stratę punktów. A ile akcji pierd*li ta cała "gwiazda" Barrios!?
@chmielu2108 Ciakawe kto by strzelił w tej sytuacji co miał Lewy. Wcale nie miał łatwo, bo Neuer wychodził agresywnie i nie miał dużo czasu by podjąć decyzję. Jestem przekonany, że Barrios nie strzelił by gola w tej sytuacji.
Przecież ja Lewego nie winię za stratę punktów ,nie mówię ,że jest słabym graczem ,ani ,że Barrios by to wykorzystał , więc do mnie pretensji nie miej.
Bo trzeba patrzeć obiektywnie na mecz, niektórzy tak po prostu nie mogą bo jesteśmy Polakami i jasne jest, że będziemy chwalić swoich choć nie zawsze grają dobrze. Moim zdaniem Piszczek z naszej trójki w Dortmundzie zagrał najlepiej i był czołową postacią BVB, a Lewandowski i Błaszczykowski nic więcej nie pokazali.
Przecież patrze obiektywnie , z tym ,że oceniałem tylko grę Polaków a nie wszystkich zawodników.
Napisałem ,że Kuba spier*olił dwie akcje stuprocentowe ,ale jednoczeście Barrios i Goetze również spartolili kilka akcji ,co nie znaczy ,że tą dwójkę oceniam źle.
Napisałem ,że postawa Kuby cieszy, z tego powody ,że w końcu zaczął dryblować ,nie bał się pojedynków jeden na jeden ,często wracał się by odebrać piłkę , zostawił dużo serca na boisku , więc nie mów ,że Błaszczykowski nie pokazał nic więcej ,poza dwoma zepsutymi sytuacjami.